Zien: dit is de vriend van Vivienne van den Assem!

Wat een leuk stel!

Sinds augustus 2018 is Vivienne van den Assem één van de vaste presentatoren van het populaire praatprogramma RTL Boulevard. De presentatrice is echter al meer dan twintig jaar te zien op televisie en heeft in die tijd een cv opgebouwd waar je u tegen zegt. Maar ook buiten de grenzen van medialand heeft Vivienne het goed voor elkaar. Ze is namelijk al jarenlang samen met haar grote liefde. En dit is hem!

Opleiding

Vivienne van den Assem werd op 15 november 1983 geboren in Oud-Beijerland, waar ze de eerste zeventien jaren van haar leven heeft gewoond. Ze begon aan het atheneum aan de CSG Willem van Oranje, waarvoor ze netjes binnen zes jaar tijd slaagde. Tijdens haar vierde jaar op het atheneum begon de presentatrice met acteren naast haar schoolwerk. Dat bleek een keuze in de goede richting, want na het afronden van de middelbare school, begon Vivienne aan een cursus productieassistentie aan de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Carrière

Inmiddels is gebleken dat Vivienne een ware duizendpoot genoemd kan worden binnen de mediawereld. Haar carrière begon op de planken van het theater, waar ze rollen vervulde in voorstellingen als De Bruiloft en Nieuwe Goden. In 2000 had ze haar eerste rol op televisie te pakken in de serie Goudkust en al snel verscheen ze als Lizzy Vehmeijer in Onderweg naar Morgen. Maar acteren is niet het enige dat Vivienne in haar mars heeft, ook als presentatrice laat de BN’er niets te wensen over. Zo presenteerde ze met succes verschillende (kinder)programma’s, zoals Te leuk om waar te zijn en de finale van het Eurovisiesongfestival in 2012. Daarnaast is ze momenteel natuurlijk niet weg te denken aan de desk bij het praatprogramma RTL Boulevard.

ZOOP

Van 2004 tot 2006 vertolkte Vivienne de rol waaraan ze misschien wel de meeste bekendheid heeft verworven, namelijk: de rol van Elise Pardoel in de mega populaire Nickelodeon-jeugdserie: ZOOP. En ook in de ZOOP-films die hieruit voort vloeiden, was Vivienne één van de grote sterren. Onlangs kwamen de oud-hoofdrolspelers van de serie na bijna twintig jaar weer bij elkaar om de tv-special ZOOP: De Reünie te maken. Deze special heeft bij een bepaalde leeftijdscategorie ongetwijfeld nostalgische gevoelens opgeroepen, gezien de populariteit van de serie en de films destijds.

In de serie en films, speelde Vivienne een stelletje met collega én goede vriend Patrick Martens, en daar komen vanzelfsprekend zoenscènes bij kijken. In een jeugd-soapserie zou je denken dat je niet heel veel hoeft te verwachten van die zoenscènes. Toch blijkt dat de twee op hun vingers zijn getikt vanwege de ‘overgave’ waarmee ze de nep-zoenen ten tonele brachten. Oeps!

Wat zou Viviennes huidige partner eigenlijk vinden van de steamy scènes van vrouwlief? Benieuwd hoe de beste man eruit ziet? Klik dan snel verder naar de volgende pagina.

Laatste nieuws