Zó ziet de vriend van Vivienne van den Assem eruit!

De twee zijn inmiddels al 16 jaar samen.

Vivienne van den Assem is een echt multi-talent en al een hele tijd niet meer van de buis te slaan. Voor je beeldvorming doen we een greep uit haar werkzaamheden op televisie, ze is: presentatrice, actrice in films & series, event host, voice-over en nog veel meer. Momenteel zien we haar vooral voorbij komen als vaste presentatrice aan de desk bij RTL Boulevard. Maar wie is de man achter deze powervrouw?

Carrière

Tijdens haar vierde jaar op het atheneum begon de presentatrice met acteren naast haar schoolwerk. Dat bleek een keuze in de goede richting, want na het afronden van de middelbare school, begon Vivienne aan een cursus productieassistentie aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Maar haar carrière begon écht op de planken van het theater, waar ze rollen vervulde in voorstellingen als De Bruiloft en Nieuwe Goden. In 2000 had ze haar eerste rol op televisie te pakken in de serie Goudkust en al snel verscheen ze als Lizzy Vehmeijer in Onderweg naar Morgen. Maar acteren is niet het enige dat Vivienne in haar mars heeft, ook als presentatrice laat de BN’er niets te wensen over. Zo presenteerde ze met succes verschillende (kinder)programma’s, zoals Te leuk om waar te zijn en de finale van het Eurovisiesongfestival in 2012.

ZOOP

Van 2004 tot 2006 vertolkte Vivienne de rol waaraan ze misschien wel de meeste bekendheid heeft verworven, namelijk: de rol van Elise Pardoel in de mega populaire Nickelodeon-jeugdserie: ZOOP. Onlangs kwamen de oud-hoofdrolspelers van de serie na bijna twintig jaar weer bij elkaar om de tv-special ZOOP: De Reünie te maken. Deze film heeft bij een bepaalde leeftijdscategorie ongetwijfeld nostalgische gevoelens opgeroepen, gezien de populariteit van de serie en de films destijds.

In de serie en films, speelde Vivienne een stelletje met collega én goede vriend Patrick Martens en daar komen vanzelfsprekend zoenscènes bij kijken. In een jeugd-soapserie zou je denken dat je niet heel veel hoeft te verwachten van die zoenscènes. Toch blijkt dat de twee op hun vingers zijn getikt vanwege de ‘overgave’ waarmee ze de nep-zoenen ten tonele brachten. Oeps!

Instagram

Op Instagram geeft Vivienne ons regelmatig een kijkje in haar leven, middels leuke kiekjes van haar dagelijkse bezigheden. Van een chaotische fotoreportage van een weekend Lowlands, tot nostalgische throwbacks en lieve foto’s van haar kinderen. Zo passeren verschillende zoete foto’s van haar kroost de revue, waarbij ze ons heel af en toe zelfs meeneemt in de struggles rondom het moederschap. Maar dat doet ze natuurlijk wel op een luchtige manier, zoals we van de presentatrice gewend zijn. Heel sporadisch verschijnt ook manlief op haar Instagram-account.

Partner

Haar partner is Arne van Terphoven en hij is een Nederlands muziekjournalist. De muziekliefhebber koos voor een studie journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna werkte hij onder andere voor BNN, 3FM, Vice en MTV. Maar daar stopt zijn imponerende cv niet. Nee, van Terphoven publiceerde daarnaast verschillende biografieën én het boekproject Mary Go Wild – 25 jaar dance in Nederland, waar hij de Pop Media Prijs voor won in 2013. We kunnen dus wel stellen dat Viviennes man óók flink aan de weg heeft getimmerd careerwise. Vanaf 2007 heeft Arne het genoegen om zich de vriend van Vivienne van den Assem te mogen noemen.

Beeld: NL Beeld

Kinderen

Samen kreeg het stel in december 2018 hun eerste zoontje Guus en in november 2022 beviel Vivienne van dochter Anouk. Inmiddels vormen ze een gelukkig gezinnetje van vier en af en toe deelt Vivienne wat lieve familiekiekjes via haar Instagram-pagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Veel laat het stel niet veel los over hun relatie, op een sporadische Instagram-post na. Daarop afgaand, lijkt het alsof het al jaren goed gaat tussen het bekende stel. Super fijn voor ze!

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief, Televizier.nl | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws