Monegasken schitteren prins- en prinseswaardig op zogeheten Midnight Ball

En dat terwijl Camille haar jurk 'gewoon' van Etsy haalde.

Haute couture, Doorluchtige Hoogheden – de Grimaldi’s zijn vrijdagavond weer bijeengekomen voor een spetterend society-event. Er werd heel wat afgedanst, uiteraard in vol ornaat.

Midnight Ball

Ditmaal verschenen de knappe koppen van het microstaatje in het Atrium van het Casino, voor het Bal du Centenaire. Hier bracht het koningshuis van Monaco hulde aan prins Rainier met een heus ‘geheim bal’. De avond, die werd gehouden ter ere van prins Rainiers honderdste ‘verjaardag’, riep namelijk een van de meest glamoureuze tradities van het vorstendom op: the Midnight Ball. Een knap ontwerp uit de kast trekken was voor het black-tie-evenement dus wel gewenst.

Glamoureuze outfits

Het bal diende tevens als fundraiser voor de Fight Aids Monaco Association. Prinses Stéphanie, die daar beschermvrouwe van is en de avond organiseerde, werd gesteund door een handjevol familieleden – die er stuk voor stuk piekfijn uitzagen. Links van de prinses zien we zoon Louis en schoondochter Marie, en rechts haar broer prins Albert en haar jongste dochter Camille.

Monaco ball
NL Beeld / The Photo One

Stéphanie bracht een subtiel eerbetoon aan haar moeder: een champagnekleurige jurk met een fraaie taille en spaghettibandjes. Een glanzend succes! En niet alleen de outfits vielen in de smaak, ook de Monegaskische dansmoves mochten er zijn. Er werd voor de gelegenheid heel wat afgeschuifeld.

NL Beeld / The Photo One

Dat broer en zus samen ter dans het bal openden vonden we op het eerste gezicht een tikkeltje vreemd, maar bij nader inzien wel de meest veilige oplossing, non?

Camille stal de show

Hoewel we onder de indruk waren van al het pracht en praal waar de familie mee op de proppen kwam, nemen we graag nog even een momentje voor de look van onze Camille.

Camille jurk
NL Beeld / The Photo One

Met alle prestige van een royal rol (en kast vol designerstukken om uit te lenen) scoorde Camille haar jurk ‘gewoon’ op Etsy. Ze greep voor de gelegenheid haar kans om helemaal bij de tijd te blijven en de online marktplaats voor handgemaakte en vintage items af te speuren. En met succes, want ze ziet er schitterend uit in haar beeldschone prinsessenjurk. Cinderella 2.0!

Bron: People, Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws