Sylvia Geersen vertelt: zo zit het nu tussen haar en Joris

Het model schenkt klare wijn over de wilde geruchten rond een vermeende break-up.

Na hun prachtige avontuur in Zuid-Afrika voor De Bachelorette leek het Sylvia Geersen en Joris alleen maar voor de wind te gaan. Het koppel verscheen zij aan zij op de rode loper, deelde om de haverklap de meest romantische kiekjes op Instagram en leek nog altijd dolverliefd te zijn. En hoewel onlangs geruchten de ronde deden dat er een einde aan dat sprookje zou zijn gekomen, vertelt Sylvia nu dat niets minder waar is.

Relatie-update

In een interview met RTL Boulevard reageert de Rotterdamse beauty op alle wilde geruchten die zich over haar relatie de ronde deden. En wat blijkt? Er is helemaal geen reden tot paniek: de twee zijn nog steeds hartstikke verliefd. “Ik houd heel erg veel van Joris en Joris van mij”, vertelt Sylvia. Wel geeft ze toe dat ze het niet altijd makkelijk hebben gehad, mede doordat hun liefdesavontuur is begonnen op televisie. “We zijn natuurlijk op elkaar gegooid. Het leek wel alsof we uitgehuwelijkt waren. Dus eigenlijk hebben we alles overgeslagen wat je normaal doet als je gaat daten.”

Lange afstand

Door het beroep van haar grote liefde Joris, moeten de twee het af en toe lange tijd zonder elkaar doen. Ook dit levert aldus Sylvia de nodige issues op. “Een langeafstandsrelatie is niet makkelijk, kan ik je zeggen. Maar ik ben geen opgever en hij ook niet.” Op het moment van het interview is Joris, gelukkig voor Syl, net aan land op Nederlandse bodem. We zien Sylvia’s blauwe kijkers oplichten als ze het daarover heeft en zegt: “Dus ik ben heel erg blij om hem weer te zien. En om te gaan daten met hem! Wat je hoort te doen als je een relatie hebt.”

Gescheiden

Wie De Bachelorette heeft gevolgd, weet dat Sylvia een behoorlijk roerig liefdesleven achter de rug had toen ze aan het programma begon. Het model werd enige tijd geleden hopeloos verliefd op een Mexicaanse man. Ze trouwde met hem, maar kreeg daar al snel spijt van. Hoewel ze al jaren bij deze man weg is, lukte het maar niet om de scheidingspapieren rond te krijgen. Vorige week maakte Sylvia bekend dat ze deze turbulente relatie eindelijk achter zich kon laten. “Eindelijk na 7 jaar!!!!”, schreef ze in haar Instagram Stories bij een foto van de brief met het heugelijke nieuws dat ze officieel is gescheiden.

Bron: LINDA., Grazia, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws