Sylvia Geersen over gezin stichten: ‘Dat is wel een druk op mij’

'Dat komt omdat ik anders te oud ben voor kindjes'

Sinds Sylvia Geersen in De Bachelorette de laatste roos aan Joris overhandigde, kan ze haar geluk niet op. De tortelduifjes zijn stapelverliefd op elkaar en maken er geen geheim van dat ze graag een gezinnetje willen stichten. In Casa Di Beau vertelt ze echter aan Beau van Erven Dorens dat die droom haar wel veel druk oplegt.

Buitenlanddroom

Als Beau vraagt naar Sylvia’s toekomstplannen hoeft ze niet lang na te denken. “Ergens in het buitenland, met een paar kinderen en toch ook een paard. Dat is toch echt mijn droom”, vertelt ze openhartig. Ik wil een paard en een mooi leven en genieten van de natuur. Van de kunstwerken van god, want de aarde is een juweel waar wij op leven.”

Druk

Hoewel Sylvia momenteel ‘enorm gelukkig’ is, deelt het model dat ze het erg moeilijk vindt dat het van een gezinnetje nog niet is gekomen. “Ik heb wel een beetje een druk”, vertelt ze eerlijk. Waar anderen jarenlang gebouwd hebben aan het stichten van een gezin, heeft Sylvia het gevoel dat ze datzelfde in twee jaar voor elkaar moet krijgen. “Dat is wel een druk op mij, want ik wil wel gewoon mijn gezin hebben.”

Ware liefde

De druk die Sylvia voelt, heeft grotendeels te maken met haar leeftijd. Het geeft haar het idee dat ze zich moet haasten. “Dat komt omdat ik anders te oud ben voor kindjes.” Gelukkig weet ze één ding zeker: Joris is haar ware liefde. “Toen ik hem zag lopen nadat ik de laatste roos had gegeven aan hem, zag ik echt mijn man weglopen. Ik wil echt met hem verder en ik ga daar heel hard mijn best voor doen dat het gaat lukken.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws