Uit de oude doos: zo zag model en Bachelorette Sylvia Geersen er vroeger uit

Van schattige kleine meid, naar een prachtige Bachelorette!

We kennen Sylvia Geersen natuurlijk als een prachtvrouw die eerste de modellenwereld veroverde na haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006. Inmiddels is zij degene die veroverd wordt, als hoofdpersoon in een nieuw seizoen De Bachelorette. Wie er in de toekomst met het hart van de beauty vandoor gaat? Dat moet nog blijken. In de tussentijd werpen wij een blik op een set lieve archiefkiekjes.

Carrière

De 37-jarige Rotterdamse kan je kennen van verschillende programma’s, reclames en fotoshoots. Haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006 was de kickstart van haar modellencarrière, maar daar bleef het niet bij. In het programma werd Sylvia tweede en hierna werd ze het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Een jaar later was Sylvia te zien in de iconische reclame van het ovensnack-bedrijf Mora waarin ze auditie deed voor de rol van nieuwe ‘Cora’. Daarnaast was ze in verschillende programma’s te zien, én bewees de beauty over een stoere kant te beschikken door mee te doen aan Special Forces VIPS.

En tegenwoordig schittert de knappe Sylvia met een hoofdrol in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. In de eerste aflevering vertelde Sylvia openhartig over haar vorige relaties die niet altijd even liefdevol waren. “De laatste twee relaties zijn niet fijn voor mij geweest”, vertelt ze. Maar Sylvia is altijd in de liefde blijven geloven. “Liefde is alles.”

Vroeger

Oké, nog even terugkomend op haar deelname aan Holland’s Next Top Model: ze is natuurlijk niet voor niets tot de finale gekomen en ook in De Bachelorette ziet ze er natuurlijk prachtig uit. Maar dat was toen ze jong was niet heel veel anders. Want ook toen Sylvia klein was deed ze al een aantal modellenklusjes. En wauw, wat een prachtig meisje was de Rotterdamse toen al!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Bachelorette

Als kleine meid wist Sylvia mensen al te verbluffen en dat is ze zeker niet verleerd. We kunnen haar elke donderdag zien schitteren in De Bachelorette, waar Sylvia gaat daten met verschillende mannen die allemaal speciaal voor haar naar Zuid-Afrika zijn gekomen.

De beauty weet goed aan welke eisen haar droomman moet voldoen. “Ik zoek een lieve, oprechte man”, liet ze eerder weten. “Hij moet ook intelligent zijn, ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben.” Wij hopen in ieder geval dat ze haar intelligente prins op het witte paard gaat vinden tijdens haar zoektocht naar de ware liefde! De Bachelorette is elke donderdag te zien op Videoland.

Bron: Videoland Bachelorette, Cosmopolitan, Wikipedia | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..