Wow! Zo zag Patrick Dempsey er vroeger uit

Herken jij hem?

Patrick Dempsey is dit jaar door People uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive‘. Een titel die de acteur met gepaste trots draagt, en die ook wij zeker kunnen begrijpen. Maar was McDreamy vroeger eigenlijk al net zo knap? We duiken de archieven in!

In de voetsporen van Brad Pitt

Ieder jaar roept het Amerikaanse tijdschrift People een celebrity uit tot meest sexy man van dat moment. Eerder zagen we al namen als George Clooney, Brad Pitt en Idris Elba de revue passeren, en nu is het Patrick Dempsey die de felbegeerde titel mag dragen.

“Ik ben blij dat het nu gebeurt. De erkenning is leuk en het is goed voor mijn ego”, geeft de acteur toe. “Maar het is voor mij vooral een platform om er iets positiefs mee te doen.” Daarmee doelt Patrick onder andere op zijn eigen Dempsey Center, een goed doel dat hij ter ere van zijn overleden moeder oprichtte om kankerpatiënten en hun naasten te ondersteunen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door People Magazine (@people)

Je kunt Patrick van veel films kennen, maar bij het grote publiek werd hij pas écht bekend door zijn rol als neurochirurg Derek Shepherd in Grey’s Anatomy. Later spatte de acteur van het scherm in films als Bridget Jones en Transformers.

Gelukkig in de liefde

Iets minder leuk nieuws voor de vrijgezelle dames onder ons: Patrick is namelijk al bezet. De acteur is al 24 jaar gelukkig met Jillian, die hij van tijd tot tijd maar wat graag in het zonnetje zet op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

You’re like a fine wine, you only get better with age“, schrijft Patrick bij de foto. Lief! Maar kunnen we hetzelfde eigenlijk over Patrick Dempsey himself zeggen? Bekijk hoe hij er vroeger uitzag op de volgende pagina!

Laatste nieuws