Uit de oude doos: de schattige pony van Alexia vroeger

Een throwback naar 2012!

Alexia komt tegenwoordig keurig gekapt opdagen bij belangrijke evenementen. Of ze nu de krultang erbij pakt of het haar netjes opsteekt, ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maarre, kun je je nog herinneren dat de prinses in haar jongere jaren een pony rockte? Wij wel, en vinden het té schattig om niet te delen! We duiken de archieven in.

Flinke tijd geleden

Huh, is 2012 alweer bijna 12 jaar geleden? Ja dus! We merken wel hoeveel tijd er is verstreken als we terugblikken op foto’s van de prinsessen, nu serieuze studentes en scholieren, toen nog piepjong. Het was de tijd waarin de drie A’tjes altijd hetzelfde gekleed werden door moeder Máxima. En tja, dan helpt een ander kapsel wel om je toch nog een beetje van je zussen te onderscheiden.

Wassenaar, 7-07-2012. Beeld: NL Beeld

Awh!

Beeld: © RVD – Z.M. de Koning

De toen 7-jarige prinses Alexia droeg een schuine pony, net even iets anders dan de standaard coupe van de drie prinsessen (lees: losse lokken, soms een laagje).

De pony verdween snel weer uit beeld, maar prinses Alexia blijft van afwisseling houden. Van superlange manen in 2017…

Prinses Alexia, zomerfotosessie 2017. Beeld: NL Beeld

…naar schouderlang en volumineus in 2018.

Beeld: © RVD – Erwin Olaf

Tegenwoordig kiest de middelste zus voor lekker veel laagjes, met een beetje hulp van de krultang.

Beeld: NL Beeld

Ach, we moeten toegeven dat we denken dat Alexia werkelijk elk kapsel wel kan hebben. Toch hopen we dat ze haar rossige lokken never nooit inruilt voor een ander kleurtje. Daar zijn we namelijk best een beetje jaloers op!

Bron: Beau Monde Archief, UWC Atlantic | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws