Getest: dit vinden onze lezers van Collistars luxe crèmes!

Dít is wat ons testpanel van de crèmes vond!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Beau Monde en Collistar de afgelopen weken de handen ineengeslagen hebben. We hebben onze lezers gevraagd om drie verschillende luxe Collistar-crèmes te testen, en de reacties? Die zijn bijna unaniem positief!

Masterclass en testpanel

We zijn bij Beau Monde erg gesteld op ons huidje. We eten goed, sporten genoeg, en zorgen dat we lekker veel water drinken om te zorgen voor een natuurlijke glow. Maar ook kunnen de producten van Collistar natuurlijk niet ontbreken in ons dagelijke skincare-ritueel.

Ons enthousiasme delen we graag, en daarom organiseerden we dit najaar al een set succesvolle masterclasses in samenwerking met Collistar, waarbij we onze lezers bijpraatten tot volleerd skintellectuals.

Beeld: Meisje met de Camera

Onderzoek

Maar daar hield het niet op: we hebben vervolgens samen een groot consumentenonderzoek georganiseerd. Onze lezers mochten uit drie verschillende crèmes kiezen, en kregen na afloop de simpele vraag voorgeschoteld hoe tevreden zij waren over de resultaten. Inmiddels kunnen we verklappen dat alle drie de crèmes ontzettend hoge ogen gooiden bij ons testpanel. We zetten de cijfers voor je op een rijtje!

Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream

Allereerst is er de Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream, een ‘actieve’ gelcrème die de rimpels vermindert en de huidtextuur verfijnt, waardoor deze er zachter en gezonder uitziet. De crème is verrijkt met hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en twee biomimetische peptiden om een diepgaande celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen.

Ook deze Collistar-crème kan op veel liefde van ons testpanel rekenen. Zo is 90% van de ondervraagden erg te spreken over deze gelcrème. Veel van de testers lieten weten dat zij inderdaad merkten dat hun huid na enkele weken gebruik zachter aanvoelde, en dat de huid minder fijne lijntjes toonde. Precies wat er wordt beloofd!

Lift HD+ Lifting Firming Cream

Vervolgens heb je de Lift HD+ Lifting Firming Cream van Collistar, een rijke gezichtscrème met een krachtig en intensief liftende en verstevigende werking tegen huidveroudering. Deze trekt gemakkelijk in, voedt de huid en maakt haar zijdezacht. De huidstructuur is steviger, de opperhuid is soepeler en de rimpels verminderen zichtbaar.

Van de testers in ons panel laat maar liefst 88% weten dat zij tevreden zijn over de Lift HD+-crème. Ook laten veel van de ondervraagden weten dat zij goed te spreken zijn over de textuur van de crème. Zo reageert één van de leden van ons testpanel: “Voelt heel luxe, heerlijk!”

Magnifica Replumping Redensifying Cream

En tot slot is er de Magnifica Replumping Redensifying Cream, dé iconische crème van Collistar tegen huidveroudering. Deze bevat een speciale mix ingrediënten, zoals sesamzaadextract, die het vermogen van de huid om lipiden op te slaan stimuleren en daarmee het volume in de huid onmiddellijk verhogen. Dag na dag nemen diepe rimpels drastisch af en wordt de kwaliteit van de huid zichtbaar beter. De rijke textuur versmelt onmiddellijk op de huid, waardoor deze ongelofelijk comfortabel aanvoelt.

Ook hier zien we dat de lezers die deze crème getest hebben bijzonder blij zijn met de resultaten. De Magnifica Replumping Redensifying Cream krijgt van een whopping 95% van de ondervraagden een positieve recensie! Eén van de testers schrijft: “Heerlijke crème die je huid laat stralen en gewoon goed hydrateert.” Een absolute aanrader dus!

Beeld: Collistar

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..