Gespot: prinses Eugenie voor de derde keer van top tot teen in Fendi

Bij een Dior-show aankomen in louter Fendi-items? Eugenie doet 't gewoon.

Eugenie houdt van Fendi, en Fendi houdt van Eugenie: dat moge duidelijk zijn. De prinses bewees afgelopen vrijdag opnieuw een match made in heaven te zijn met het label, door zich voor de derde keer op rij van top tot teen in Fendi-items te hullen.

Faux pas

Bij een Dior-show van head to toe in Fendi verschijnen: voor velen een faux pas, voor Eugenie niet meer dan een ode aan het merk waar zij haar hart aan heeft verloren. De prinses zat afgelopen vrijdag front row bij de Dior-show van Paris Fashion Week, en had zich opvallend genoeg in louter Fendi-items gehuld. Een actie waar menig bezoeker waarschijnlijk niet zomaar mee weg was gekomen, maar ach: als je prinses bent, ligt dat natuurlijk een tikje anders. Bovendien is Kim Jones, de creative director van Dior Homme, ook actief bij Fendi – reden te meer om Eugenies verschijning door de vingers te zien.

Eugenie koos deze keer voor een all black outfit met subtiele gouden details. Classy en elegant: precies zoals we de prinses kennen.

Beeld: NL Beeld

Coronation

Het was niet de eerste keer dat Eugenie van top tot teen in Fendi verscheen. Bij de Coronation van Charles droeg ze ook enkel en alleen items van het merk. Met zwangere buik en al schitterde ze in een navykleurige outfit.

Beeld: NL Beeld

Vogue World

Afgelopen september toonde de prinses opnieuw haar liefde voor Fendi aan de wereld. Tijdens het mode-event Vogue World verscheen zij in een mintgroen, satijnen ensemble van het label. In één woord betoverend!

Beeld: NL Beeld

Met zulke looks begrijpen we wel dat Eugenie keer op keer voor Fendi kiest. Ze zeggen niet voor niets never change a winning team, non?

Bron: Instagram @royalfashionpolice, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws