Zien! Ongeplande reünie van Kristel en Kathleen van K3

Wat een toeval!

Het moment dat K3’s Kathleen haar mede K3-tjes Karen en Kristel verliet is nu alweer vijftien jaar geleden, en inmiddels leiden alle drie de dames een heel ander leven. Kathleen woont al jaren in Zuid-Afrika, dus de kans dat een oud-collega haar in België zou tegenkomen was zo ongeveer onmogelijk. En toch gebeurde het! Op Instagram delen Kristel en Kathleen lieve foto’s van hun onverwachte reünie.

Onverwachte ontmoeting

“Kijk eens wie ik gisteren heel onverwacht tegenkwam in Antwerpen. Ongelooflijk!”, schrijft Kathleen op Instagram bij een foto met Kristel. “Wat een warm weerzien! Ik hou nog steeds van jou, Kristel.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts)

Ook Kristel deelt op Instagram een foto van het bijzondere moment. “Een dagje Antwerpen en dan zomaar ineens mijn Leentje tegenkomen!”, schrijft de zangeres.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristel Verbeke (@kristelverbeke)

Reünie in Zuid-Afrika

Hoewel Kathleen al sinds 2015 in Zuid-Afrika woont, waar ze een guesthouse runt, zijn er in de afgelopen jaren al meer reünies geweest tussen de originele K3-tjes. Op nieuwjaarsdag dit jaar deelde Kathleen een reeks kiekjes met Karen, die haar bezocht bij haar nieuwe woonplaats.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts)

Reünie in Masked Singer

In 2020 waren Masked Singer-kijkers getuige van nog zo’n ontroerende reünie. Kathleen deed toen als verassing mee aan de Belgische versie van het programma, waarbij Karen in de jury zat.

De ontmaskering leverde uiteraard heel veel tranen en knuffels op. Wij stemmen voor meer van deze reünies, en dan met de complete groep!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram, YouTube 

Laatste nieuws