Nostalgie: zo gaat het nu met de meiden van Djumbo

Herken jij ze nog?

Svenja van Beek

Terwijl ze deel uitmaakte van het succesvolle Djumbo, was Svenja van Beek al werkzaam als model. Dit heeft ze na haar vertrek nog een tijdje gedaan en inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf. Studio Musmuki richt zich op de inrichting van huizen. “Zoveel zin om alle inspiratie van de afgelopen jaren te bundelen en nog meer mensen te helpen om hun eigen droomplek te creëren”, schrijft Svenja onder het bericht op Instagram waarin ze haar nieuwe bedrijf aankondigt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Studio Musmuki (@svenjavanbeek)

Lindsy Schuman

Lindsy, die er als enige Djumbo-lid van begin tot eind bij was, heeft momenteel haar eigen beautysalon in Tilburg. Bij Beau Jolie kun je terecht voor een breed scala aan beautybehandelingen en massages. Daarnaast kun je ook langskomen voor extensions of een knipbeurt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lindsy Schuman (@linske83)

Lotte Prijs

Lotte is momenteel werkzaam als DJ en zet menig feestje op z’n kop onder de naam DJ Miss Faith. Daarnaast is ze moeder van zoontje Jax en dochtertje June.

Danique van Roosmalen

Ook Danique van Roosmalen heeft niet stilgezeten na haar Djumbo-carrière. Zo is ze inmiddels de trotse eigenaresse van Danique Dance & Entertainment, werkt ze bij Het Pieck waar ze het kunstaanbod coördineert voor scholen en bso’s én doet ze tussendoor nog wat modellen- en acteerwerk. Bezig bijtje die Danique!

Samantha Klumper

Samantha Klumper zet zichzelf momenteel in voor bedrijven op verschillende gebieden op freelance basis. “Voor interim opdrachten of langdurige opdrachten voor 8 a 16 uur per week ben ik beschikbaar als Personal Assistant, Virtual Assistant, Management Assistent, Office Manager, Executive Assistant of Account Manager”, luidt de bio op haar LinkedIn-pagina.

Kortom: die meiden van Djumbo zijn helemaal op hun pootjes terechtkomen. Stiekem blijven we natuurlijk hopen op een reünietour. Voor onze kroost, natuurlijk.

Bron: Vroegert, Instagram, Entertainment Business | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws