Zien: Letizia verruilt lange lokken voor korter koppie

Een haartransformatie waar je U tegen zegt!

We kennen haar natuurlijk als de koningin met de lange, donkerbruine lokken (met hier en daar een grijze haar), maar wat blijkt? Letizia had zin in iets anders. Tijdens een lunch met de president van Paraguay maakte la reina gisteren verschijning met een gloednieuwe coupe – en daar is de schaar flink ingezet.

Leti’s kapsels door de jaren heen

Een echte kameleon à la koninklijke collega, prinses Charlene, is ze niet, maar we hebben Letizia in haar royal carrière toch met behoorlijk wat subtiel verschillende kapsels gezien.

Zo was ze een tijd lang helemaal in de ban van de krultang…

Letizia's goedmakertje met schoonmoeder Sofia
Beeld: NL Beeld

…Ging ze een tijdje door het leven onder het motto ‘Blondes have more fun‘…

Witte Weken: koningin Letizia kiest haar zomerkleur
Beeld: NL Beeld

…En experimenteerde ze er op los met ingewikkelde vlechten.

Hoe je een royalwaardig kapsel creëert in een handomdraai
Beeld: NL Beeld

Signature look

Hoewel ook bij Letizia door de jaren heen dus de nodige haartransformaties de revue zijn gepasseerd, waren die lange, bruine lokken de afgelopen tijd toch echt wel haar signature look. We hadden dan ook niet verwacht dat ze die snel zou inruilen voor een nieuwe coupe, maar de koningin heeft ons verrast.

Koninklijke lunch

Felipe en Letizia hadden gisteren hoog bezoek. Santiago Peña, de president van Paraguay, en zijn vrouw waren uitgenodigd voor een lunch met het koningspaar in het Zarzuela Paleis. Daar wist onze Leti behoorlijk indruk te maken, al was dat deze keer niet vanwege haar outfit. Oké, de koningin zag er fashionable als altijd uit in haar grijze ensemble van BIMBA Y LOLA, maar ons oog viel meteen op haar kapsel.

Beeld: NL Beeld

Want wat zien we? Letizia heeft de schaar in haar lokken gezet. De koningin heeft haar vertrouwde kapsel ingeruild voor een hippe, lange bob. En zeker weten we het niet, maar het lijkt erop dat er ook een kleine spoeling overheen is gegaan. Het resultaat: een flowy, volumineuze coupe. Het staat Leti absoluut beeldig!

Bron: Blauw Bloed, Libelle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws