Oom van prinses Kate doet nu al stof opwaaien in Big Brother: ‘Ik zit vol gevaar’

De man doet al een aantal bijzondere uitspraken...

The word is out: na lange speculatie heeft de omstreden oom van prinses Kate nu inderdaad zijn entree gemaakt in het Celebrity Big Brother-huis. En dat ging er op zijn minst… bijzonder aan toe.

Oom Gary

De 58-jarige oom van Kate, Gary Goldsmith, dook gisteren op als één van de deelnemers in Celebrity Big Brother UK. Hij is de jongere broer van Kates moeder, Carole Middleton. Over zijn deelname aan het programma gingen al een tijdje geruchten rond, en die blijken nu dus inderdaad te kloppen.

Maar die deelname? Daar is de familie op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Zo vertelde een bron aan The Sun dat de ouders van Kate woest waren en dat ‘Kate deze stress niet nodig heeft’, doelend op de operatie van de prinses. En, we moeten toegeven: op basis van de eerste beelden kunnen wij dat ongenoegen wel begrijpen…

Introductie

Op X deelt Big Brother UK een video waarin Gary zich voorstelt aan het Big Brother-publiek. “Ik ben Gary Goldsmith, de oom van onze toekomstig koningin Catherine Middleton, de huidige Princess of Wales”, begint hij zijn introductie, gevolgd door een aantal gekke bekken en bijzondere danspasjes. Even later vertelt hij: “Ik lees vaak dat mensen denken dat ik een beetje een bad boy ben. Ik wou dat ik deze geruchten kon ontkennen, maar mensen op stang jagen is nou eenmaal mijn grootste hobby.” Uhm, pardon?

Maar daar eindigt het niet. In de video geeft de man ook aan dat hij ‘vol ondeugendheid en gevaar zit’, en ‘een absolute nachtmerrie’ is om samen mee te leven. “Het is niet voor niks dat ik vier vrouwen heb gehad”, aldus Gary. Oh my…

Familie

Het nieuws van Gary’s mogelijke deelname aan Celebrity Big Brother kwam al eerder naar buiten in januari dit jaar. Koninklijk auteur, Angela Levin, zei destijds het volgende: “Ik denk dat het tenenkrommend en erg gênant is. Het probleem is ook nog dat hij Harry en Meghan niet mag, waardoor sommige opmerkingen die hij gaat maken op Catherines schoot komen te vallen. Ze heeft ook al veel tegenslagen gehad, het gaat op dit moment niet heel lekker. Ik denk dat als je uit een operatie komt, je heel kwetsbaar bent en dit kan haar enorm van streek maken.”

Wat voor capriolen gaat Gary allemaal uithalen tijdens zijn tijd in het Big Brother-huis? Wij houden in ieder geval ons hart vast, en dat geldt ongetwijfeld ook voor de royal family.

Bron: X @bbuk, Beau Monde Archief, The Sun, Independent | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws