Wacht, wat? Doet de omstreden oom van Kate mee aan Big Brother?

Rumour has it...

Dat de familieleden van de Britse royals af en toe in het nieuws voorbijkomen, is geen verrassing. Zo zien we Pippa Middleton wel eens voorbijkomen, maar waren ook allemaal up-to-date van het schandaal van de vader van Meghan Markle. En ook op dit moment is er een familielid van de royals het onderwerp van gesprek.

Oom Gary

Zo zou de veelbesproken oom van prinses Kate, Gary Goldsmith, vanaf vandaag te zien zijn in Celebrity Big Brother. De 58-jarige oom van Kate is de jongere broer van haar moeder, Carole Middleton.

Maar of dit ook écht zo is, dat is nog maar de vraag. ITV houdt namelijk steevast vol dat alle geruchten ‘speculatie’ zijn. Toch draait de geruchtenmolen overuren, omdat Gary naar verluidt is gespot in het hotel waar de celebs verblijven. Ook is hij gespot bij de ITV-Studio’s in Londen.

Woedend

Dit zijn echter niet de enige geruchten die de rondte doen. Zo heeft hij zijn zus Carole en haar man Michael naar verluidt woedend gemaakt door aan te kondigen dat hij mee zou doen aan het nieuwe seizoen. Een bron vertelde The Sun dat de ouders van Kate woest waren en dat ‘Kate deze stress niet nodig heeft’, doelend op de operatie van de prinses.

“Gary zei dat Kates moeder Carole en vader Michael hem flink de les hebben gelezen – ze zijn niet blij dat hij meedoet aan Celebrity Big Brother. Ze zijn woedend op hem”, aldus de bron.

Gênant

Het nieuws van een mogelijke deelname aan Celebrity Big Brother kwam al eerder naar buiten in januari dit jaar. Koninklijk auteur, Angela Levin, zei destijds het volgende: “Ik denk dat het tenenkrommend en erg gênant is. Het probleem is ook nog dat hij Harry en Meghan niet mag, waardoor sommige opmerkingen die hij gaat maken op Catherines schoot komen te vallen. Ze heeft ook al veel tegenslagen gehad, het gaat op dit moment niet heel lekker. Ik denk dat als je uit een operatie komt, je heel kwetsbaar bent en dit kan haar enorm van streek maken.”

Of we Gary ook daadwerkelijk terug gaan zien in het nieuwe seizoen van Celebrity Big Brother is dan ook nog maar de vraag. Hier gaan we in ieder geval – héél – snel achter komen.

Bron: The Sun, Independent | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws