Ha! Mike Tindall onthult hilarische eerste date met vrouw Zara

'De date werd uiteindelijk nogal een zuipfeest'

Hoewel Mike Tindall en Zara Tindall inmiddels alweer meer dan tien jaar samen zijn, zijn de twee nog steeds stapelverliefd op elkaar. Maar, hoe hebben de twee elkaar eigenlijk ontmoet? Eén ding is in ieder geval zeker: de twee hadden het vanaf dag één al héél gezellig met elkaar.

Ontmoeting

Mike vertelde dat hij Zara wellicht nooit had ontmoet als hij wél was opgesteld tijdens de wereldbeker rugby in Australië. Daar begon het liefdessprookje namelijk allemaal. Het Engelse team schopte het ver, maar toen Mike hoorde dat hij niet werd opgesteld tijdens de halve finale, was hij boos.

“Ik was niet opgesteld, dus ik ging een biertje drinken met iemand anders die niet was opgesteld, en met iemand die in Sydney was.” Deze twee jongens hadden Zara al eerder ontmoet, dus toen ook de Britse royal op dezelfde plek verscheen, stelden de twee Mike voor aan haar. Zara was echter niet bang om zelf ook wat effort te doen voor Mike. Zo schreef ze haar nummer op een briefje en gaf deze aan een van de teamgenoten van Mike. Okay then, Zara!

Eerste date

Al snel zocht Mike contact op met Zara en werd het eerste afspraakje gepland. En dit afspraakje is er zeker een voor in de boeken als we de verhalen mogen geloven. “Beste beslissing van Clive Woodward’s (de trainer van het Engelse rugbyteam toentertijd, red.) leven”, aldus Mike.

Over de eerste date onthulde hij het volgende: “De date werd uiteindelijk nogal een zuipfeest. Op dat moment kwamen we erachter dat we allebei wel leuk vonden om aangeschoten te worden. Het was een goed begin.” Ha!

Down to earth

Na vijf maanden daten maakte het stel hun relatie officieel en ontmoetten ze elkaars ouders. En hoewel de eerste ontmoeting met je schoonouders altijd spannend is, hoefde Mike zich daar geen zorgen om te maken. Hij klikte namelijk meteen met zijn schoonouders. En dat dat contact altijd goed is gebleven, is een ding wat zeker is. “Zara’s moeder is een legende, en haar vader is ook heel lief. Mijn vrienden vragen altijd of ik wel in de koninklijke familie pas, maar ze zijn allemaal heel erg down to earth.”

Bron: Express, Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws