Tipje van de sluier: verklapt Meghan grootse plannen?

Gaat de hertogin de beauty-wereld veroveren?

Er werd lang gespeculeerd, maar enkele weken geleden was het dan ein-de-lijk zover. Meghan, de hertogin van Sussex, maakte na vier jaar haar triomfantelijke terugkeer op sociale media. En hóe! Natuurlijk had haar terugkeer een goede reden, hoewel la Markle dit nog een beetje mysterieus hield. Verschillende bronnen hebben nu echter documenten ontdekt die ons een goed idee geven van wat we kunnen verwachten.

American Riviera Orchard

Hoewel alle ogen gericht waren op het (nog altijd) lege Instagram-account @meghan, verraste de Duchess ons met een gloednieuw social media-account onder de naam American Riviera Orchard. Met een dromerige video van Meghan in de keuken werd de pagina gelanceerd.

En niet zonder succes, want het account verzamelde in enkele uren tijd al ruim 300.000 volgers. De Amerikaanse entertainmentsite Page Six meldde toen al dat Meghan zich zou richten op lifestyle, eten en drinken. Ook zouden we kookboeken van de hertogin mogen verwachten. Uit nieuwe informatie die The Daily Mail in handen heeft, zou echter blijken dat Meg wellicht een ander pad kiest.

Sparkle like Markle

Uit trademark-aanvragen voor haar nieuwe merk, blijkt namelijk dat de hertogin ook sterk inzet op beauty- en verzorgingsproducten. Zo zouden onder meer zaken als ‘lavendel-geurzakjes, niet-medische huidverzorgingsproducten, badzeep, non-medische handzeep, body lotions en cosmetica’ toegevoegd zijn aan de lijst. Zo kunnen we straks nét zo stralend voor de dag komen als de hertogin!

Uit eerdere patentaanvragen, die simpel te vinden zijn via de database van de World Intellectual Property Organization, bleek al dat Meghans nieuwe merk zich wilde toeleggen op allerhande lifestyle-, keuken- en interieur-producten. Van servetring tot kruidenmix en van tuingereedschap tot yogamat: Megs heeft duidelijk grootse plannen!

Koninklijke viervoeter

Ook zou je huisdier straks kunnen genieten van een hertogelijke behandeling à la Meghan. Waar in eerdere aanvragen al duidelijk werd dat American Riviera Orchard ook producten als voer, voederbakken en riempjes wilde aanbieden, zou nu ook blijken dat de Sussexes zaken als hondenshampoo op de planning hebben staan.

Zelfs onze viervoeters hoeft het straks dus nergens aan te ontbreken!

Geduld

Naast al die patentaanvragen, hebben we vooralsnog echter nog maar heel weinig concrete informatie over de plannen voor American Riviera Orchard. Zowel het Instagram-account als de website zijn slechts voorzien van een minimale teaser met het logo van het merk. Wel kun je je e-mailadres achterlaten op de website om je in te schrijven voor een wachtlijst. Mocht er dan meer bekend worden, dan zou je volgens de begeleidende tekst als eerste op de hoogte zijn.

Wij wachten in elk geval geduldig af!

Bron: The Daily Mail, WIPO | Beeld: NL Beeld

 

 

 

Laatste nieuws