Glamour met een knipoog

Kim Cattrall reageert op geruchten terugkeer And Just Like That...

Betekent dit een rentree voor Samantha Jones?

Sex and the City

Vorige zomer konden we genieten van het tweede seizoen And Just Like That..., maar over een derde seizoen is nog maar weinig bekend. Zo wordt er op sociale media volop gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Kim Cattrall als Samantha Jones. Nu heeft de actrice zelf gereageerd op alle wilde verhalen!

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Charlotte York, Miranda Hobbes én Samantha Jones – we hebben jarenlang mee kunnen leven met het reilen en zeilen van deze vier dames in Sex and the City, maar voor spin-off And Just Like That... haakte actrice Kim Cattrall, aka Samantha, tot ons grote verdriet af. Toen zij in seizoen twee plotsklaps tóch een korte verschijning maakte, zorgde dit voor een hoop hoge verwachtingen. Zou Sam voor het derde seizoen AJLT weer definitief aanhaken?

Laten we eerlijk zijn: Samantha was toch grotendeels verantwoordelijk voor het Sex-gedeelte van Sex and the City. Haar eindeloze flirts en tumultueuze liefdesleven werden dan ook behoorlijk gemist!

Terugkeer voor Samantha?

Ongeveer een jaar geleden liet showrunner Michael Patrick weten dat er een derde seizoen van And Just Like That... zou komen, en we hebben inmiddels al de nodige kiekjes vanaf de set de revue zien passeren.

Nadat enkele fans op X, voorheen bekend als Twitter, meenden dat zij ook la Cattrall in de behind the scenes-beelden wisten te spotten, reageerde niemand minder dan de actrice zélf.

In reactie op een headline van ELLE, waarin te lezen valt dat Samantha Jones weer te zien zal zijn in het derde seizoen, maakt Kim Cattrall korte metten met onze goede hoop. "Aw dat is heel lief maar dat gaat niet gebeuren", aldus de actrice.

And Just Like That seizoen 3

We weten nog niet heel veel over seizoen drie. Wel is het duidelijk dat de drie overige leden van het fabulous foursome, Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda) hun opwachting zullen maken. De opnames zijn au moment in volle gang, en de dames worden met enige regelmaat in de straten van Manhattan gespot in designer-outfits waar menig glamourpoes alleen maar van kan dromen.

De grote vraag is dan natuurlijk: wanneer kunnen we genieten van een reeks nieuwe afleveringen? Daar houden de cast en crew de lippen echter stijf over op elkaar. Streamingplatform HBO Max heeft eind vorig jaar wel laten weten dat het derde seizoen van And Just Like That... niet voor 2025 te zien zal zijn. Kortom: geduld is een schone zaak. Gelukkig hebben we nog zes seizoenen Sex and the City om voor de zoveelste keer opnieuw van te genieten!

Bron: ELLE, Linda | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Beeld: NL Beeld - BrunoPress/Capital