Yes! Dit zijn de eerste beelden van het derde seizoen And Just Like That

Maak je klaar voor een nieuw seizoen vol glamour, weelde en fashion-statements.

Streamingdienst HBO Max maakte afgelopen augustus het goede nieuws bekend dat And Just Like That… een derde seizoen krijgt! En hoewel de nieuwe reeks pas in 2025 te streamen is, zijn ze deze maand al volop begonnen met draaien. En je raadt het wellicht al: daarmee zijn de eerste fashionable looks natuurlijk ook een feit!

Nieuw seizoen

Nog voor de laatste aflevering van seizoen twee te streamen was, hadden de makers van And Just Like That… in augustus al goed nieuws. Producer en showrunner Michael Patrick King deelde blij te zijn met de verlenging van de serie. “We kijken ernaar uit om meer tijd te besteden in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze herkenbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs”, deelde hij erover in een statement.

Hoewel fans van het eerste uur ook kritiek uitten op de serie, blijkt de revival een ware hit te zijn. “We zijn verheugd te kunnen meedelen dat And Just Like That… sinds de lancering van seizoen twee de #1 Max Original is, en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe,” deelde HBO’s hoofd van originele content Sarah Aubrey. “We kunnen niet wachten tot het publiek ziet wat seizoen drie onze favoriete New Yorkers brengt.”

Eerste beelden seizoen 3

En hoewel we daarvoor dus nog het nodige geduld moeten opbrengen, kunnen we wel alvast genieten van wat eerste beelden on set. De dames zijn deze maand volop aan het draaien geweest, en dat levert natuurlijk een aantal heerlijke modemomentjes op!

And just like that

And just like that

And just like that

And just like that

And just like that

Fabuleus! Wij kunnen na het zien van deze beelden niet wachten. Wat het nieuwe seizoen voor ons in petto heeft, gaan we zien in 2025. Aan de glamoureuze looks zal het in elk geval niet liggen!

Bron: NL Beeld, Archief | Beeld: And Just Like That (HBO MAX), NL Beeld

Laatste nieuws