Maakt het leven mooier

Prinses Laurentien en Eloise kondigen leuk nieuws aan

'We kunnen niet wachten om meer te onthullen!'

Mooi nieuws voor prinses Laurentien en haar dochter Eloise: hun kledingwinkel, die zij eerder dit jaar openden, gaat binnenkort uitbreiden! Op de Instagram van My Lima Lima wordt alvast een tipje van de sluier gelicht.

Mannencollectie

"💙 MEN OH MEN 💙", valt er te lezen onder de post van de kledingwinkel. "Door jullie enthousiaste vragen over uitbreiding kunnen we wel eens een stapje verder gaan! We kunnen niet wachten om meer te onthullen en My Lima Lima nog inclusiever te maken. Blijf ons volgen voor updates!"

Een beetje cryptisch nog natuurlijk, maar de winkel lijkt hier hiermee toch echt te hinten op een tweedehands mannencollectie. Zullen we dan binnenkort ook de oude polo's van vader Constantijn of de overhemden van oom Willem-Alexander op de kop kunnen tikken? Wij zijn benieuwd!

Eigen kledingwinkel

Begin dit jaar openden Laurentien en Eloise hun kledingwinkel in Den Haag. En dat is niet zomaar een winkel natuurlijk, nee: My Lima Lima verkoopt louter tweedehands kledingstukken en accessoires van hoge kwaliteit. De opbrengst daarvan dragen Lau en Elo over aan het goede doel. Zoals dat heurt, royals die zich inzetten voor een betere wereld.

Het idee voor de winkel kwam van prinses Laurentien, in een periode dat ze veel werkte met slachtoffers van de toeslagenaffaire. “Dat was een tijd dat ik alleen maar aan het werk was. Ik was alleen maar in het zwart en donkerblauw gekleed, en totaal niet met mezelf bezig”, vertelde ze. “Ik werk met ontzettend veel mensen die heel weinig hebben. Dan denk je elke keer als je je kast opendoet: het hangt daar maar. Wat als ik het verkoop en de opbrengst weggeef aan goede doelen die mensen kunnen helpen die het nodig hebben?”

Bron: Instagram @mylimalima, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld