Maakt het leven mooier

Royal mode: herfstige looks ter inspiratie

De zomerse japons en stiletto’s van de afgelopen tijd kunnen weer opgeborgen worden, want de herfst is in aantocht. De komende periode willen we natuurlijk wel stylish doorkomen. Gelukkig bieden de royals smaakvolle inspiratie.

royal

De garderobes van de royals zijn goed gevuld met tijdloze elegantie, luxelabels en designer-pronkstukken. Gelukkig spotten we de meeste royal ladies ook wel eens in comfy, glamoureuze exemplaren. Van betoverende velvet-japon tot zakenpak. Wij zetten wat inspiratie voor je op een rijtje!

Prinses Sofia

De Zweedse prinses Sofia straalde in een betoverende, fluwelen rode jurk van modehuis ANDIATA die ze combineerde met een glinsterende Gucci-clutch in dezelfde dieprode tint. Ze maakte haar look compleet met statement-oorbellen van Caroline Svedbom Jewellery.

De Zweedse royals op de dag van hun parlements-opening (Beeld: NL Beeld)

Ook in een casual outfit weet Sofia te stralen. De prachtige pullover van Numph combineerde ze met een zwarte flaired pantalon, Marzio-laarzen en een zwart-witte wollen sjaal van Bernadotte Kylberg. Warm, comfy én classy!

Hertogin van Edinburgh

Duchess Sophie verscheen op een tuinfeest in haar gele 'Yahvi'-jurk van Beulah London die ze opnieuw droeg met een blauwe Jane Taylor-hoed en Jimmy Choo-hakken. Hét voorbeeld van fashion recycling. Chapeau!

Koningin Maxima

Onze eigen Máxima verscheen bij de opening van de nieuwe polikliniek van de Nederlandse Endometriose Kliniek in een schitterende set van Claes Iversen. Ze maakte haar look af met een bijpassende handtas in mango-tint van Natan Couture en metallic pumps van Gianvito Rossi.

Koningin Máxima op weg naar de nieuwe polikliniek. (Beeld: NL Beeld)

Koningin Letizia

Letizia zag er onberispelijk uit in een zwarte sigarettenbroek met gestreepte blouse met pofmouwen van Roberto Verino en sandaaltjes met open teen van Hugo Boss. Als detail voegde ze de Coreterno Amor Che Tutto-ring toe. Classy!

Koningin Rania

De Jordaanse koningin rockt een prachtig blauw Dolce Gabanna-pak in Italië. De Louis Vuitton-tas en Jimmy Choo-hakken maakten de look compleet.

Bron: NL Beeld

Kroonprinses Victoria

De Zweedse Victoria verscheen in een chique, low-budget japon van & Other Stories. Haar clutch van Abro, pumps van Gianvito Rossi en prachtige oorbellen van Kreuger Jewellery tilden haar outfit naar een hoger niveau.

Herfst-ready

Het moge duidelijk zijn dat de royals zich langzaam maar zeker klaar maken voor de herfst. De luchtige japonnetjes worden vervangen door broekpakken, korte mouwtjes worden weer lang, en men kiest voor lekker veel laagjes. Van Máxima's ton sur ton outfit tot prinses Sofia's comfortabele trui: wat is jouw favoriete look van deze week?

Royalty
  • Instagram @royalfashionpolice, HELLO!, UFO No More
  • NL Beeld