Maakt het leven mooier

Kimmylien moest 'twee weken genezen' na terugkeer Expeditie Robinson

Van een leven als glamourvrouw naar overleven in de wildernis van Maleisië: Real Housewife Kimmylien Nguyen ging de uitdaging aan in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. Al snel blijkt echter dat haar grootste tegenstander haar eigen lichaam is. Een heftige ontdekking, met even heftige consequenties.

Kimmylien Ngyuyen voor Expeditie Robinson, 2024.

Nadat Maria Tailor indruk maakte door als enige vrouw over te blijven in Special Forces VIPS, lag de lat hoog voor vriendin en mede-housewife Kimmylien Nguyen. Zij maakte namelijk begin vorige maand bekend dat zij een van de deelnemers was van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Inmiddels zijn de eerste afleveringen op de buis verschenen, en hier zien we dat Kimmylien wel héél zwaar op de proef wordt gesteld.

Kimmylien in Expeditie Robinson

Let op: onderstaande bevat spoilers over de derde aflevering van Expeditie Robinson.

Je Real Housewives-collega evenaren, je meten met topsporters en naast je entertainment-collega's laten zien wat je in je mars hebt: Kimmylien wist natuurlijk dat ze het pittig zou krijgen in het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Maar dat ze de strijd aan zou moeten gaan met haar eigen lichaam, had ze ook niet zien aankomen.

Het blijkt namelijk dat Kimmylien last heeft van een fikse zonne-allergie. En een zand-allergie, beestjes-allergie, en ga zo maar door – ongeveer alles waarvoor je allergisch kan zijn, zeg maar. Ondanks alles laat ze zien dat ze haar gevoel voor humor nog niet kwijt is!

Alle deelnemers van Expeditie Robinson 2024. (Beeld: Expeditie Robinson, Jasper Suyk)

"Hoe ironisch is het dat ik uit de tropen kom en allergisch ben voor alles hier?. "Ik heb zo'n pijn. Ik kan nu niet in de zon, ik kan niet in de zee. Het doet zo'n pijn, ik kan aan niks anders denken dan jeuk. Ik wil gewoon eigenlijk alles openkrabben."

Uiteindelijk maakt ze dan ook de moeilijke keuze om het Titaneneiland te verlaten, en terug te keren naar huis.

'Weken herstellen'

Inmiddels liggen de opnames al even achter ons, en kon een fully glammed up Kimmylien voor de camera's van RTL Boulevard terugblikken op haar avontuur. Dat ze flink baalde, hoeven we natuurlijk niet uit te leggen.

"Ik was best wel boos op mijn lichaam en ik had het totaal niet verwacht", vertelt de realityster. "Ik kwam er dus achter dat ik allergisch ben voor alles op het eiland; voor mij ook een groot raadsel."

"Ik had wel, zo af en toe, door de zon een klein plekje, maar hoe het er nu uitzag op tv, was voor mij ook een shock om terug te zien. Het duurde twee weken voor mij om te herstellen, want ik had best wel veel ontstekingen omdat het open wonden waren."

En nu?

Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met Kimmylien. "I'm baaack!", verklaart ze. Gelukkig maar!

Ondertussen hebben de overige expeditieleden nog geen flauw idee dat Kimmylien naar huis vertrokken is. Alleen mede-titanen Thomas van der Vlugt en Kiran Badloe zijn er om afscheid van te nemen.

Hoe het hen verder vergaat, zie je komende zondag om 20.00 uur bij RTL 4. Wij zitten weer op het puntje van onze stoel!

Celebrity
  • RTL Boulevard, Grazia
  • Expeditie Robinson, Jasper Suyk