Maakt het leven mooier

Pak je kans: Videoland zoekt figuranten voor Máxima seizoen twee!

Droom jij ervan om een rolletje te spelen in de Videoland-serie Máxima? Snappen wij. Gelukkig is er heel goed nieuws, want die droom kan nu werkelijkheid worden. De populaire serie is namelijk op zoek naar nieuwe figuranten!

Videoland zoekt figuranten voor Máxima seizoen twee

Heb jij wel wat weg van Eloise van Oranje, of ken je iemand die sprekend op Pieter van Vollenhove lijkt? Dan is dit jouw time to shine. Blue Circle Casting is namelijk op zoek naar een héleboel figuranten voor serie Máxima. Grote kans dat jouw perfecte rol er ook tussen zit!

Blue Circle Casting

Zie je het helemaal zitten om te shinen op het witte doek in een grote productie? Dan moet je bij Blue Circle Casting zijn. Op hun website kan je je namelijk inschrijven voor een leuke rol in de serie de Máxima!

"Máxima-liefhebbers opgelet! Wij zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat de opnames van seizoen 2 van Máxima binnenkort van start gaan! Dit avontuur belooft nog groter en spannender te worden en de eerste rollen voor het nieuwe seizoen staan nu online! Zie jij jezelf al meespelen in deze populaire productie? Neem dan gerust een kijkje op onze website en meld je aan."

De rollen

Wij namen alvast een klein kijkje op de castingwebsite, en daar blijkt al wel: er zijn een heleboel leuke figurantenrollen om te vervullen. Denk aan een journalist, een serveerster, een burgemeester en een beveiliger. Maar ook voor de rollen van verschillende royals worden nog mensen gezocht! Van Amalia als baby en Alexia als peuter tot aan prins Maurits en zijn kinderen: er is voor ieder wat wils.

Door wat foto's en gegevens op te sturen kan het castingbureau zien of je in de rol past. En, niet geheel onbelangrijk: tegenover elke rol staat ook nog eens een mooie vergoeding.

Videoland-serie Máxima

De Videoland-serie Máxima is een daverend succes. De serie is inmiddels aan bijna 30 verschillende landen verkocht, en vlak na de release van het eerste seizoen werd direct bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zou volgen.

De zesdelige dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten. De hoofdrollen worden vertolkt door Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander). Beatrix wordt gespeeld door Elsie de Brauw en Sebastian Koch vertolkt de rol van Claus.

Het nieuwe seizoen zal hoogstwaarschijnlijk beginnen bij de bruiloft van Máxima en Willem-Alexander. Enne, we verwachten dat ook de geboorte van de prinsesjes aan bod zal komen, aangezien Blue Circle Casting op zoek is naar jonge lookalikes van de drie A'tjes. Wij kunnen nu al niet wachten!

Royalty
  • RTL / Máxima