Glamour met een knipoog

Oeh! Castleden delen details over het tweede seizoen van Máxima

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat de populaire Videoland-serie Máxima een vervolg krijgt. Wij kunnen natuurlijk niet wachten! Gelukkig delen de castleden alvast details over het tweede seizoen.

première Máxima

Mocht je het eerste seizoen van Máxima gemist hebben, een kleine resumé: de serie vertelt het verhaal van Máxima’s leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië en haar werk in New York tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. "Het verhaal gaat nu verder", vertelt acteur Martijn Lakemeier.

Binnenkijken bij de familie

Martijn, die in de serie te zien is als Willem-Alexander, doet een boekje open over het tweede seizoen van de serie. Wat we kunnen verwachten? "Het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima... En we gaan de rest van de familie leren kennen." Dat betekent ook dat er nieuwe leden aan de cast worden toegevoegd. "We zijn erg enthousiast om de eerste namen bekend te maken vandaag. Een daarvan is meneer Steef de Bot."

Nieuwe gezichten

"Ik speel prins Constantijn, de derde broer van Willem Alexander", zegt Steef. "Hij is erg slim en hij heeft een grote carrière buiten de familie om. Dat vind ik erg interessant." Ook Defina Cheves gaan we terugzien in de serie: "Ik ben erg blij om terug te zijn. Het is denk ik ook een grote kans", vertelt de knappe actrice. "Ik ben erg enthousiast dat de cast groeit en dat er zoveel nieuwe namen bij komen, en geweldige acteurs en actrices waarvan ik denk dat die heel veel toevoegen aan het verhaal." Verder werd bekend dat Abbey Hoes in de rol van Prinses Laurentien kruipt. Claire Bender gaat Prinses Mabel spelen.

Weerzinwekkend

Zo'n nieuwe rol vraagt natuurlijk wel om de nodige voorbereidingen... Steef hoeft gelukkig niet ver te zoeken: "Mijn zus heeft met Constantijn gewerkt. Dus ik ga haar bellen om wat informatie te krijgen!" Een drankje met de prins ziet hij overigens ook wel zitten: "Misschien als Constantijn kijkt... Ik zou graag een keer een biertje drinken om te praten over mijn rol! Hahaha."

Wat we verder kunnen verwachten, blijft nog een verrassing. "Ik heb net het script gelezen van de zesde aflevering en het is weerzinwekkend wat de familie heeft meegemaakt in tien jaar", zegt Steef. Terwijl de castleden de nodige voorbereidingen treffen, bereiden wij ons alvast voor op een voortreffelijke dosis royal drama!

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld