Glamour met een knipoog

Wauw! Dit zijn onverwachte verborgen talenten van de Britse royals

Wist je dat de Britse koninklijke familie over een heel arsenaal aan trucs en talenten beschikt? Imitatietrucs, karaoke, jongleren... Bijna alles komt voorbij. Zo voerde koning Charles ooit een goocheltruc uit en heeft Zara Tindall een wel héél bijzonder talent...

Royals doen trucs

Met de feestdagen in het verschiet, zullen de Britse royals hun verborgen trucs en talenten ongetwijfeld weer uit de kast trekken. De afgelopen jaren hebben we meerdere koninklijke acties voorbij zien komen - van karaoke tot imitatiestukken. We zetten de leukste op een rijtje!

Koning Charles

Feest-koning Charles heeft een passie voor veel dingen. Magie is er daar één van - hij heeft zelfs toegang tot het exclusieve genootschap The Magic Circle. In 1975 voerde de vorst een goocheltruc uit: de Cups and Balls-routine. Daardoor kreeg hij toegang tot de geheime club, waar hij tijdens clubavonden bijeen komt met andere goochelaars om te socializen én voor lezingen van topgoochelaars. De trucs van de koning vallen dus in de smaak!

Mike Tindall

De voormalige Engelse rugbyspeler Mike Tindall heeft een hechte band met de koninklijke familie. Zo hecht zelfs, dat hij zijn goocheltrucs uit de kast durft te trekken. In 2019 liet hij wijlen koningin Elizabeth lachen bij Royal Ascot met een wel heel bijzondere foef... Hij deed zijn hoge hoed af om een ​​miniatuur chocoladehoed te onthullen, plaatste het piepkleine hoofddeksel terug in zijn hoge hoed en ging verder zoals normaal, alsof er niets was gebeurd.

Prins William

De Prins van Wales heeft een geheim talent: jongleren - maar wel met twee ballen... In 2020 wist William de show te stelen toen hij zijn vaardigheden demonstreerde tijdens een ontmoeting met Galway Community Circus-artiesten, lokale artiesten en jonge muzikanten. Toen er een derde bal bij kwam, kreeg hij het wel even moeilijk. Maar oefening baart kunst, toch?

Zara Tindall

Dat Zara Tindall een ervaren ruiter is, weten we allemaal. Maar de knappe dochter van prinses Anne heeft nog een ander talent: karaoke zingen! Tijdens een liefdadigheidsgolftoernooi in Celtic Manor in Wales liet Zara haar vocale vaardigheden horen met de grote hit van Paul Simon, You Can Call Me Al. De avond was kennelijk nog jong, want Zara's echtgenoot Mike schitterde later die avond op het podium met Robbie Williams' Angels.

Koningin Elizabeth II

Wijlen koningin Elizabeth kan natuurlijk ook niet achterblijven in dit rijtje. In haar jeugd stond Elizabeth bekend om haar opmerkelijke imitatie- en acteervermogen. Naar verluidt was ze er zelfs zó goed in, dat ze er haar beroep van wilde maken!

De Britse royals weten de show wel te stelen, met al deze verborgen talenten. Wij zijn benieuwd wat de koninklijke hoogheden nog meer in huis hebben.

Royalty
  • HELLO!, de Telegraaf, The Magic Circle
  • NL Beeld