Glamour met een knipoog

Leren hoe het heurt: déze meiden doen mee aan Dames in de Dop

Dames in de Dop keert terug! In dit iconische programma wordt een groep ongefilterde vrouwen samengebracht voor een intensieve cursus om zelfverzekerde, gracieuze vrouwen te worden. De eerste beelden beloven in ieder geval weer een flinke dosis humor, glamour én drama.

dames in de dop

De iconische realityserie Dames in de Dop maakt zijn langverwachte comeback op Prime Video, en de kandidaten zijn inmiddels bekend! Negen dappere dames gaan het avontuur aan om het beste uit zichzelf te halen, en dat allemaal onder leiding van de immer charmante Robbert Rodenburg.

Dames in de Dop

In Dames in de Dop zullen negen kandidaten worden opgeleid in de fijne kunst van etiquette en sociale omgangsvormen. Dat doen ze op de 'Sociale Academie', onder leiding van twee expert-coaches en een reeks inspirerende gastdocenten. De dames krijgen de vrouwen lessen in publiek voorkomen, sociale omgangsvormen, etiquette en diplomatiek, om zo een nieuwe versie van zichzelf te worden. De dames moeten hun maskers afzetten en zich overgeven om te veranderen en daarmee de finale te bereiken. Slechts één van hen zal uiteindelijk gekroond worden tot Lady of the Academy.

Anna, Cassidy, Emmely, Fabienne, Jennifer, Michelle, Rachel, Ramona en Shani gaan in dit seizoen de strijd aan om de beste versie van zichzelf te worden. Een goede zaak wat ons betreft, want op basis van de eerste teaser kunnen de dames zo'n stoomcursus wel gebruiken:

De coaches

Natuurlijk zijn er ook twee coaches die de onmogelijke taak - deze ongemanierde meiden omtoveren tot gracieuze ladies - op zich moeten nemen. Dit seizoen zijn dat niemand minder dan Vincent Vermeulen en Anne-Marie van Leggello.

Vincent is oprichter en directeur van een butlerschool, en weet dus alles over hospitality en manieren. Anne-Marie is een expert op gebied van etiquette en imago, en zij kan de meiden dus perfect coachen in het vinden van hun nieuwe, professionele identiteit. Tja, als het deze coaches nog niet lukt om de dames wat manieren te leren, dat weten wij het ook niet meer.

Releasedatum Dames in de Dop

Dames in de Dop verschijnt zeer binnenkort exclusief op Prime Video. Een exacte releasedatum is er nog niet; die wordt later bekendgemaakt. Wij kunnen nu al niet wachten!

Entertainment
  • Dames in de Dop
  • Prime Video / Dames in de Dop