Glamour met een knipoog

Miljoenenvilla en privéjacht: Märtha Louise en Durek delen beelden van huwelijksreis

Na een extravagante bruiloft volgt natuurlijk ook een extravagante honeymoon. Durek Verrett deelt op Instagram de beelden van zijn sprookjesachtige reis met prinses Märtha Louise - op een wel héél bijzondere bestemming.

Märtha Louise en Durek delen beelden van huwelijksreis

Na veel ophef, controversie en kritiek stapte de Noorse prinses Märtha Louise een tijdje terug tóch in het huwelijksbootje met zelfbenoemde sjamaan Durek Verrett. Inmiddels zijn de twee ook op huwelijksreis geweest, en delen ze de spectaculaire beelden hiervan met hun volgers.

Huwelijksreis

"Nadat we een adembenemende, liefdevolle en betoverende bruiloft vierden, samen met onze prachtige, creatieve en inspirerende familie en vrienden, nam ik mijn geliefde vrouw mee op een verrassingshuwelijksreis—speciaal ontworpen voor de puurste zielen", schrijft Durek op Instagram.

En die huwelijksreis, die spendeerde het stel op een bijzondere plek. "We reisden naar een paradijs waar ik mijn jeugd doorbracht, omringd door de warme en liefdevolle geest van de rijke Turkse cultuur", vertelt Durek. Daarbij deelt hij een heleboel beeldmateriaal van hun glamoureuze reisje: van een gigantische villa en heerlijk eten tot aan een luxe jacht en glazen champagne.

De prinses en de sjamaan waren overigens niet helemaal alleen op hun honeymoon: "Onze prachtige villa aan zee was de ultieme haven om onze liefde en toewijding te delen aan het begin van ons leven als man en vrouw. Aan het begin van onze huwelijksreis nodigden we onze vrienden en familie uit om mee te delen in ons geluk. Zij omringden ons met de warmte en liefde die ze in ons leven brengen", vertelt Durek.

Wij kunnen ons er maar weinig bij voorstellen, je (schoon)familie uitnodigen op je huwelijksreis. Maar goed, Durek en Märtha Louise maken wel vaker onconventionele keuzes natuurlijk. Enne, op basis van de kiekjes heeft het stel alsnog een heerlijke tijd gehad in Turkije!

Prinses Märtha Louise en Durek Verrett

Zo'n luxueuze huwelijksreis mag ongetwijfeld wat kosten, maar gelukkig is dat voor de Noorse prinses geen enkel probleem. Zo meldde het Noorse nieuwsblad Nettavisen dat zij haar vermogen in een jaar tijd wist te vervijfvoudigen. En nee, daar kwamen geen sjamanistische spreuken aan te pas, maar gewoon een sterk staaltje ondernemerschap!

De prinses is natuurlijk mede-eigenaresse van kledingmerk Hést, en dat bedrijf had in 2023 een bijzonder goed jaar. Maar dat is niet de enige manier waarop Märtha Louise haar geld weet binnen te harken: zelfs uit hun eigen bruiloft wisten de prinses en haar sjamaan Durek Verrett een behoorlijk slaatje te slaan.

Zo waren er exclusieve deals gesloten met Netflix en Hello! Magazine voor de documentatie van het grootse festijn. Daarnaast werd er naar verluidt in het hotel een pop-up kledingwinkel opgezet die producten van Hést verkocht. Ook moesten de gasten bij de receptie betalen voor drankjes waarvoor (jawel) de eigen gin van het echtpaar gebruikt werd. Niet héél chic, maar goed – die overdadige huwelijksreis moest natuurlijk érgens van betaald worden.

Royalty
  • Instagram @shamandurek, Beau Monde archief
  • NL Beeld