Glamour met een knipoog

Zien: deze celebrities ondergingen dit jaar een flinke makeover

Van dramatische haarveranderingen tot indrukwekkende fysieke transformaties - een aantal celebs hebben zichzelf dit jaar opnieuw uitgevonden. Hun makeovers maakten grote indruk!

celebrity makeovers - George Clooney

Iedereen is zijn coupe, kledingstijl of make-up routine wel eens zat. Zo ook de celebs, die er een handje van hebben om zo nu en dan wel eens wat aan te passen aan hun uiterlijk. We duiken in de opvallendste makeovers die dit jaar het gesprek van de dag waren - van Meryl Streep en George Clooney tot Timothée Chalamet!

Van glamour diva naar casual chique

De Britse zangeres Adele wist dit jaar te verrassen met een casual stijl. Waar ze voorheen pronkte met glamoureuze rode loper-looks, verscheen ze de afgelopen tijd in toegankelijke outfits: streetwear-geïnspireerd en oversized. Waarschijnlijk heeft ze, na alle commotie rondom haar gewicht, eindelijk een fase van rust gevonden in haar carrière!

Meryl Streep

Meryl Streep is altijd bekend geweest om haar ingetogen, verfijnde stijl. Hoewel haar garderobe nog steeds gekenmerkt wordt door elegante jurken en klassieke silhouetten, experimenteerde ze dit jaar met opvallende patronen en kleuren. Chapeau! Ze weet haar tijdloze stijl te behouden terwijl ze kleine aanpassingen doet om actueel te blijven.

Van Hollywood naar casual

Onberispelijke pakken en glamoureuze rode loper-looks - George Clooney is al jarenlang een stijlicoon. Toch lijkt hij steeds vaker voor een casual look te gaan. Nog steeds chic, maar ook ontspannen. Denk aan goed gesneden jeans, leren jassen en relaxte overhemden. Zelfs zijn strakke grijze lokken lijkt hij wel een beetje los te laten! Maar goed, zijn klassieke elegantie zal George niet snel verliezen. Een geslaagde transformatie, wat ons betreft.

Embed from Getty Images

Van jongensachtig naar edgy

Timothée Chalamet, die al jarenlang bekendstond om zijn nonchalante look, verraste dit jaar met een drastische verandering! De acteur deed eerder al wenkbrauwen optrekken toen hij voor een platinablonde coupe ging, maar showde dit jaar ook nog eens een punkachtige stijl. Een ware transformatie waarmee hij van ingetogen jongensachtig naar een gedurfde en volwassen look gaat. Wauwie! Zijn blonde lokken leken overigens niet in de smaak te vallen - die heeft hij weer verwisseld voor zijn oude vertrouwde pikzwarte haren.

Comeback

Megan Fox maakte dit jaar een grote comeback op de rode loper. Na een aantal jaren buiten de schijnwerpers, verscheen ze met een nieuwe look die behoorlijk de aandacht trok: een glimmend futuristisch ensemble! We zien haar steeds vaker in strakke looks met metallic details en gekleurde haren - een groot contrast met haar glanzende, donker zwarte coupe van voorheen. Misschien een nieuw hoofdstuk in haar carrière?

Embed from Getty Images

Edgy outfits, casual looks, hippe jeans of een roze coupe - deze sterren weten hun make-overs stuk voor stuk te rocken. Wij zijn benieuwd welke nieuwe coupes en stijlen de komende tijd voorbij zullen komen - de Hollywood-sterren weten ons namelijk wel vaker te verrassen!

Celebrity
  • Harper's Bazaar, Vogue, Elle, Ze.nl, Beau Monde archief, US weekly
  • NL Beeld, Getty