slogan

Get the coverlook: Au naturel met Dior à la Nikkie Plessen

::

In de nieuwste editie van Beau Monde, schittert Nikkie Plessen met een mooie, natuurlijke beauty-look. Ook zo'n look als Nikkie? Lees gauw meer!

Voor deze basic look draagt Nikkie de Twin Set oogschaduwpen van Dior. De pen bestaat uit 1 kleur, maar heeft 2 verschillende effecten: Effect 1 zorgt voor de kleur en effect 2 voor een langdurige fixatie in de vorm van een poeder. Door de zachte kleur van de Twin Set pen lijkt het alsof er haast geen make-up aan te pas is gekomen, maar toch geeft het je ogen nét dat beetje extra.

Als basis is voor Nikkie een BB crème gekozen, wat een perfecte combinatie tussen het verzorgen van je huid en het dragen van make-up is. Voor een zacht effect van de huid, is er voor deze look een lichtroze blush van Dior Cherie Bow gebruikt. Belangrijk voor een natuurlijk effect is om je blush niet te dik aan te brengen.

Natuurlijk is de look niet compleet zonder een mascara. De Diorshow Mascara zorgt er in combinatie met de Dior Twin Set oogschaduw pen voor dat Nikkie's ogen écht opvallen. Ook de lippen zijn naturel. Om een look à la Nikkie te creëren, kies je voor een gloss met deze Dior Glow.

1. Dior, Diorskin nude BB creme, €42,57 2. Dior, Twin Set, €32,94 3. Dior, Diorshow mascara, €31,52 4. Dior, Lip Glow, 31,52 5. Dior, Blush cherie bow, 43,37