Wie, wat, waar? Hier shop je de jurkjes van de prinsessen

Wie, wat, waar?

Lees ook

De royal kleedjes van prinsessen Amalia, Alexia en Ariane waren: vrolijk geel, onderling gerecycled en hashtag fashion. Maar waar shopten de A'tjes de jurkjes?

LEES OOK: Koningsdag 2020: 7X Dingen die je over het hoofd zag

Koningin Máxima

Bij het zien van de jumpsuit van de koningin werden we meteen vrolijk. Het ding was zomers, elegant en zat de koningin als gegoten. Prima optie voor een Koningdag @ Home. Het merk was Seren en heeft net een grote uitverkoop gehouden, dus wie weet heeft onze Máx zich lekker uitgeleefd tijdens een avond online shopping. De riem kocht ze bij modehuis NATAN en de pumps bij Miu Miu.

Prinses Amalia

Een zonnige dag (want wat scheen het zonnetje lekker hé) vraagt om een zonnige outfit. En daar weet onze kroonprinses wel raad mee. Ze droeg een offshoulder jurk van Lisa Marie Fernandez, combineerde het ding met sleehakken van ASOS #budgetproof. En droeg oorbellen van SeeMe, een merk dat zich inzet voor huiselijk geweld. Je shopt de oorbellen via deze link.

Prinses Alexia

De middelste prinses ging voor een wit exemplaar – die ze overal gekocht kan hebben – en ging, geheel volgens de trends van nu, ervandoor met zwarte sandalen met een hak van de ZARA. Ook deed ze een Máximaatje: accentueer je middel met een brede riem. 

Prinses Ariane

Het lieve schattige jurkje van de jongste prinses is een Gouwe Ouwe. Het ZARA kantje werd eerder gedragen door Amalia. 

 

BRON: MODEKONINGINMAXIMA, BEELD: KONINKLIJK HUIS

Laatste nieuws

Zie ook