Máxima: Hoe ziet haar thuiswerkdag eruit?

Maar eerlijk is eerlijk, we zullen er ook niet van op kijken dat Hare Majesteit hier en daar wat online shopping verricht.

Zoals heel Nederland zal Hare Majesteit haar leven er de komende tijd ook nét wat anders dan anders uitzien. Hoe ziet haar dag op Huis Ten Bosch eruit? Beau Monde zocht het voor je uit.

LEES OOK: Máxima: 'Wij zijn net als andere Nederlandse gezinnen'

De koning en koningin hebben beiden een volle agenda en zien elkaar door drukke schema's en bijeenkomsten weinig. Ondanks hun gelukkige huwelijk is het fijn om nu thuis te zijn en wat bij te knuffelen. Dat zal er ongeveer zo ↓ uitzien.

Maar ook de voorbereidingen en meetings zullen moeten doorgaan. Vergaderingen zullen via 'beeldbellen' doorgaan. Dus onderstaand plaatje is voor nu even verleden tijd. Trouwens: leuk, hoe Máxima heur salontafel heeft opgetut.

Over optutten gesproken. Gerucht gaat dat het Máxima was die voor visagist speelde voordat Willem-Alexander het volk afgelopen week toesprak. That's how she rolls.

En het resultaat mocht er wezen!

Verder is het klaarstomen geblazen. Veel evenementen zijn afgezegd (of verplaatst), maar dat weerhoudt de koningin er niet van om zich in te lezen en gesprekken en lezingen voor te bereiden. Op onderstaande foto zie je Máxima te werk in haar rol als speciaal pleitbezorger voor de Verenigde Naties. De koningin is zeer toegewijd aan al haar koninklijke taken en bezigheden dus de huidige situatie zal haar niet weerhouden om werk te verzetten. Maar dan vanuit een paleis, ergens in Den Haag.

En eerlijk is eerlijk, we zullen er ook niet van opkijken dat Hare Majesteit hier en daar wat online shopping verricht. Nieuwe voorjaarsgarderobe anyone? Of eens geheel onderuitgezakt op de bank ligt en haar favo serie bingewatcht.

Werkbezoeken van de koning

Enne, de koning? Hij bezocht deze ochtend tijdens een werkbezoek het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag in het kader van hun wereldwijde activiteiten voor crisiscoördinatie vanwege het coronavirus.

En bracht dinsdag een bezoek aan de GGD in Tilburg op uitnodiging van de burgemeester. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koning Willem-Alexander bezoekt de @ggdhvb in Tilburg in het kader van de bestrijding van het coronavirus (COVID-19) en op uitnodiging van Theo Weterings, burgemeester van @gemeentetilburg en voorzitter van de @vrmwb. Door middel van telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. #koning #King #koningWillemAlexander #pandemie #corona #coronavirus #COVID19 #GGD #Tilburg #brabant #infectieziekte #KCC #veiligheidsregio @provincienoordbrabant ?Rotapool

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Door middel van telefoongesprekken en – waar mogelijk – werkbezoeken informeren Willem-Alexander en Máxima over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. Stay safe!

 

BRON: KONINKLIJK HUIS, BEELD: RVD, BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws