Ex-vriend Estelle Cruijff opgepakt op Ibiza

"Later berooft de man haar van haar horloge bij het toilet."

Lees ook

Het is een heftige week voor Estelle Cruijff. Gisteren bevestigde ze dat haar relatie met zakenman Morad voorbij is. Op dezelfde dag kwam het nieuws naar buiten dat de man gearresteerd is voor diefstal.

LEES OOK: Leontine doet prachtige ode aan grote steun en toeverlaat

De reden van de arrestatie (deze vond plaats op Ibiza) is diefstal van een kostbaar horloge, dit bevestigt de Spaanse politie. Volgens hen heeft de verdachte vorige week maandag, samen met een andere Nederlander, een luxe restaurant op Ibiza bezocht. Hier raken zij in gesprek met een Italiaanse vrouw aan een andere tafel. Later berooft de man haar van haar horloge bij het toilet. Volgens het slachtoffer flirt de man met haar, waarna hij haar omhelst en het horloge van haar pols steelt.

Een dag later wordt Morad ’s middags staande gehouden op het vliegveld van Ibiza. Hij wil een vlucht nemen naar Palma de Mallorca. De andere Nederlander, waarmee hij samenwerkte, wordt nog gezocht.

Liefdesbreuk

Na drie maanden happily in love te zijn, is de relatie met Morad weer finito. Aan Story bevestigt de 41-jarige dat ze zelf een punt achter hun relatie heeft gezet. "Het klopt. Ik heb onze relatie beëindigd. We zijn gewoon vriendschappelijk uit elkaar gegaan." Of de arrestatie de reden van de breuk is, is onbekend.

Na haar gestrande huwelijk met voormalige voetballer Ruud Gullit, had Estelle een knipperlichtrelatie met kickbokser Badr Hari. Nadat ook deze relatie ten einde kwam, bleef Estelle een paar jaar single. Tot vorig jaar december. Toen liet ze weten eindelijk weer gelukkig in de liefde te zijn. "Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan." Helaas bleek dit geluk dus van korte duur te zijn. Al lijken de tranen van Estelle inmiddels goed te zijn opgedroogd. "Het is gewoon wel goed zo."

Beroving

Voor Estelle komt de vermeende misdaad van haar ex-vriend wel heel dichtbij. In november 2018 werd ze zelf namelijk gewelddadig beroofd van haar juwelen en haar Rolex. Als ze na een avondje uit bij haar huis arriveert, wordt ze aangevallen en mishandeld door drie mannen. Cruijff vertelt dat ze er een trauma aan heeft overgehouden.

 

BRON: STORY, SHOWNIEUWS, GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook