Nederlands ex-model en deze Maleisische prinses zijn ouders geworden!

Het Nederlandse ex-model Dennis Verbaas, weten we 'm nog? Hij kwam de Maleisische prinses tegen in een Maleisische kroeg...

Lees ook

Het Nederlandse ex-model Dennis Verbaas, weten we 'm nog? Hij kwam de Maleisische prinses tegen in een Maleisische kroeg…

LEES OOK: Hilarisch: foto van superchagrijnige baby gaat viral

Over de Nederlander uit Lisse

Dennis Verbaas vertrok op zijn 21e naar Azië om daar aan de slag te gaan als model. Hij is de zoon van een Bloembollenhandelaar uit Lisse en ontmoette de prinses in een lokale kroeg. In Maleisië staat Dennis inmiddels bekend als Dennis Muhammad Abdullah. Op 14 augustus 2017 trouwde hij met Tunku Aminah: de dochter van de Maleisische sultan. In mei 2015 bekeerde het ex-model zich al tot de Islam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majlis Berandam Surai.

Een bericht gedeeld door Idris Iskandar Al-haj (@tunku_idris) op

Cukur-Jambul ceremonie

In het koninklijk paleis vindt altijd een plechtige traditie plaats wanneer er een kindje is geboren (de broer van de prinses deelde deze op zijn Instagram account). Een reden voor alle familieleden om bij elkaar te komen. In het paleis Johor Bahru knipte de familie allen om de beurt een stukje haar af bij de baby, terwijl Dennis het kind in zijn armen hield.

Jongen of meisje?

Meestal wordt de ceremonie pas gehouden nadat de moeder weer in het 'openbaar' mag verschijnen. Dit is 40 dagen na de geboorte. Of Aminah zich daar aan heeft gehouden is nog de vraag. Men speculeert daarom nog druk over de exacte geboortedatum én het geslacht.

BEELD: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook