Hier shop je de fabulous zonnebril van prinses Amalia

Wat waren de prinsessen afgelopen dinsdag tijdens de jaarlijkse winterse fotosessie in Lech mooi en wereldnieuws. De A'jes én hun skikleding waren uren later nog steeds hot topic van de dag. 

Wat waren de prinsessen afgelopen dinsdag tijdens de jaarlijkse winterse fotosessie in Lech mooi en wereldnieuws. De A'tjes én hun skikleding waren uren later nog steeds hot topic van de dag. 

LEES OOK: Throwback: de eerste beelden van Máxima

Waar Engeland Kate en Meghan heeft (zij zorgen ervoor dat alles wat zij dragen in een mum van tijd is uitverkocht), heeft Nederland z'n eigen kroonprinses Amalia. Geïnteresseerd Nederland ging massaal op zoek naar waar de prinses heur ski-outfit en zonnebril had gescoord. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dress Like A Princess (@howtodresslikeaprincess) op

Ze wordt een moderne prinses genoemd (let even op haar scrunchie in tijgerprint) door haar manier van kleden en doen. Ze is lekker zichzelf, lakt haar nagels bordeauxrood, verwisselt een bontkraag voor een faux fur (chapeau!) en zegt hardop liever "van een écht steile berg af te skiën om wat te laten zien aan de pers". You gotta love her! 

Zonnebril

Voor de gelegenheid droeg de prinses gouden oorbellen en een vlot montuurtje, die een echte eye-catcher bleek te zijn. Menig royaltyliefhebber was razend enthousiast naar het ding en laat Beau Monde het eens hebben opgezocht. Thank us later

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier) op

De zonnebril is van Privé Revaux, een Amerikaans merk dat binnenkort exclusief verkrijgbaar is bij Eye Wish en Pearle (vanaf eind april).

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws