Dit is je kans! Dave Roelvink is op zoek naar een Valentijn

Dit is je kans om met de knappe BN'er een glaasje te proosten.
Dit is je kans! Dave Roelvink is op zoek naar een Valentijn

Wie wil nu niet met hottie Dave Roelvink een beschuitje delen? Voor de geïnteresseerden: de BN'er is op zoek naar een Valentijn. Grijp je kans om in die mooie ogen van hem te kijken.

LEES OOK: Dave Roelvink reageert op breuk met 'ex'-vriendin Julia

De oudste zoon van zanger Dries Roelvink viert dit jaar Valentijnsdag in zijn uppie sinds zijn relatie met Julia Mekkes over en uit is. Buddha to Buddha had het zo met Dave te doen, dat ze dachten: we gaan voor Dave een droomvrouw zoeken. In het kader van Valentijnsdag wil het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha mensen dichter bij elkaar brengen. En zodoende was Dave ook een van de gelukkigen. Lees op hun Instagram hoe je je aanmeldt voor een beschuitje met Dave.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Buddha to Buddha (@officialbuddhatobuddha) op

Breuk

Dave en Julia waren drie jaar samen, maar maakten vorig jaar een einde aan hun relatie. "Helaas sluiten onze levens toch niet zo op elkaar aan als we dachten", schreef hij destijds. Ook Julia reageerde via Instagram. "Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim 3 jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij. Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten."

BRON: STORY, BUDDHA TO BUDDHA, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f70686a0b7d8', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws