Dit is hoe deze royals hun geld verdienen

Prinses Eugenie, Kate Middleton, Zara en Mike Tindall; hoe verdienen zij hun kost? Wij zochten het uit.

Prinses Eugenie, Kate Middleton, Zara en Mike Tindall; hoe verdienen zij hun kost? Wij zochten het uit.

LEES OOK: 15X De leukste royal winteroutfits

What about the money?

Na het stapje terug van Harry en Meghan werd duidelijk dat ze niet langer geld zullen krijgen van publieke middelen. Daarna volgde de vraag: hoe komen zij dan aan hun geld? Speculaties doen de ronde dat Meghan weer aan de bak zal gaan als actrice… Maar hoe doet de rest dit precies?

Hertogin van Cambridge

Kate Middleton is de eerste koninklijke bruid met een universitaire graad. Voordat ze haar man ontmoette, werkte ze als parttime accessoires-inkoper voor het merk Jigsaw, ook werkte ze voor haar ouders' bedrijf "Party Pieces". Nu ze getrouwd is met William, vertegenwoordigd ze de koningin met officiële bijeenkomsten en overzeese reizen. 

Zara en Mike Tindall

Zara Tindall is kampioen in paardensport. Zo won ze een zilveren medaille tijdens de Olympische spelen in 2012. Ze heeft geen koninklijke titel, wat betekent dat ze gewoon commerciële deals aan mag pakken. Zo is ze ambassadeur voor merken als Rolex, Land Rover en Musto. Daarbij verkoopt ze haar eigen sieraden. Manlief Mike is een voormalig rugby-speler en heeft een televisiecarrière weten te bemachtigen sinds zijn rugby-pensioen. 

Beatrice en Eugenie

Prinses Beatrice en Eugenie hebben nooit voor de koninklijke familie gewerkt. Ze zijn wel aanwezig bij sommige evenementen om hun oma te steunen, maar ze hebben allebei gewoon een baan. Beatrice is vice president bij Afinity (een Artificial Intelligence software bureau) en gaat over samenwerkingen. Eugenie is directrice bij kunstgallerij Hauser & Wirth. 

BEELD: BSR Agency, ANP Agency

 

Laatste nieuws