Dit zegt Fergie over schandaal rondom prins Andrew

Ondanks zijn hele leven op zijn kop staat, laat ex-vrouw Sarah Ferguson weten achter haar ex-man te staan.

Ondanks zijn hele leven op zijn kop staat, laat ex-vrouw Sarah Ferguson weten achter haar ex-man te staan.

LEES OOK: Prinses Beatrice stelt verlovingsfeest door schandaal prins Andrew uit

Het schandaal rondom prins Andrew is Sarah en haar twee dochters, prinsessen Beatrice en Eugenie, niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt ze in een interview met de Arabische Vogue.

Sarah trouwde met de Britse prins in 1986, kreeg twee kinderen met 'm en scheidde vervolgens tien jaar later van de prins. Toch ziet ze de man als familie. "Om een geweldige man te zien die zulke enorme pijn heeft. Hij is de beste man die ik ken. Het is geweldig wat hij allemaal voor Groot-Brittannië heeft gedaan en het is allemaal onzin."

Interview

De Britse prins Andrew ligt de laatste tijd onder vuur vanwege zijn banden met de inmiddels overleden miljardair. Andrew gaf vorige maand een veelbesproken interview aan de BBC waarin hij ontkende dat hij meedeed met de praktijken van Epstein. Nadat het gesprek was uitgezonden legde de prins zijn openbare functies neer. Ook trokken meerdere liefdadigheidsinstellingen hun handen van hem af.

Dochter Beatrice

Maar de grote dupe van dit alles is dochter Beatrice. Zij maakte haar verloving met vriend Edoardo dit jaar bekend, maar daar hangt nu een zwarte wolk overheen. Het had het lichtpuntje van 2019 voor de familie moeten zijn, maar helaas. "De koninklijke familie is erg teleurgesteld in de situatie.", volgens een insider. "Ze zijn erg beschaamd over Andrew en vinden het jammer dat Bea gebogen moet gaan onder de zaak. Iedereen maakt zich zorgen om haar, want ze verdient het om het huwelijk te hebben dat zij wil, maar de media zal haar niet met rust laten.." Arme Bea…

 

BRON: VOGUE ARABIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws