Prinses Beatrice stelt verlovingsfeest door schandaal prins Andrew uit

De timing van dit alles is de Britse prinses Beatrice niet gegund.

Lees ook

Wanneer één van haar meest bijzondere dagen nadert, is haar vader betrokken bij een groot schandaal. De timing van dit alles is de Britse prinses Beatrice niet gegund.

LEES OOK: Column Ella: 'Het probleem is de vader van de bruid'

Door alle ophef rondom haar vader, prins Andrew, heeft de prinses besloten om haar verlovingsfeest uit te stellen. Bea en verloofde Edoardo zouden op 18 december een feestje geven in Chiltern Firehouse, maar hebben de datum aangepast door de mogelijke paparazzi. Op de nieuwe datum zou Andrew ongezien binnen kunnen komen.

Royal Wedding

Via een officieel statement eerder dit jaar liet Buckingham Palace weten dat Edo op zijn knieën is gegaan en de prinses ten huwelijk heeft gevraagd. Dit gebeurde tijdens een casual weekendje weg naar het romantische Italië. "We zijn ontzettend blij om dit nieuws te kunnen delen. We hebben veel zin om samen ons leven te delen en kunnen niet wachten tot we getrouwd zijn."

De bruiloft zal plaatsvinden in 2020, maar de exacte datum is nog niet bekend. De lente is meestal een populaire tijd voor royal weddings. William en Kate trouwden in april en Harry en Meg gaven elkaar in mei het jawoord

Het stel, dat zich in Italië afgelopen september verloofde, is in oktober 2018 begonnen met daten. Zo rond het huwelijk van prinses Eugenie. Bea en Edo delen dezelfde vriendenkring en werden door een gemeenschappelijke vriend aan elkaar voorgesteld.

LEES OOK: Prinses Beatrice: Alles wat we weten over de aanstaande Royal Wedding​​​​​​​

 

BRON: DAILY MAIL, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook