5 Lingerie basics die elke vrouw nodig heeft

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren maar er zijn een aantal basics die elke vrouw zou moeten hebben. Tijd om je ondergoedlade een boost te geven.

Hoe mooi je jurkje valt en hoe comfortabel je je voelt in je lievelings trui, heeft allemaal te maken met het ondergoed dat je draagt. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren maar er zijn een aantal basics die elke vrouw zou moeten hebben. Tijd om je ondergoedlade een boost te geven.

LEES OOK: Déze vier dingen kun je beter niet doen na je workout

1. Bralette

Elke vrouw zou ten minste één bralette in haar lades moeten hebben, omdat dit vaak het meest comfortabele alternatief voor een bh is. De sleutel tot het vinden van de juiste bralette is om ervoor te zorgen dat deze zowel comfort als ondersteuning biedt. Ondanks de voortdurende groei in de categorie, bleek uit onderzoek dat de belangrijkste reden waarom veel vrouwen bang waren om een bralette te proberen, is omdat ze niet geloofden dat deze voldoende ondersteuning kon bieden. Gelukkig zijn er nu allerlei merken die je dit wel kunnen geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ? New Arrivals ? (@socvabi) op

2. Naadloze string

Elke vrouw heeft een lichte, ademende maar vooral comfortabele string nodig die onzichtbaar is, zelfs onder de strakste jurkjes. Er zijn genoeg varianten die aanvoelen en eruitzien alsof je helemaal niets draagt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @citiwearpomona15 op

3. Slip shorts

Volgens het onderzoek geeft ongeveer 40% van de vrouwen aan dat het merendeel van hun kasten bestaat uit wat zij ´comfort wear´ noemen. Maar de markt voor shape wear blijft groeien. Een slip short is iets wat je zeker wilt inslaan. Het is een kort, flexibel broekje dat je lichaam als het ware ´shapet´ en de optimale dekking biedt voor alle Marilyn Monroe momenten. Ook beschermen ze tegen wrijving en schuurplekken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims) op

4. Bh zonder beugel

Ze zien eruit als een alledaagse T-shirt bh, maar dan zonder die vervelende beugels. Ze voelen aan alsof je een bralette draagt. Deze bh´s zullen niet knellen en geen irritaties opleveren. Perfect voor lange autoritten of een dagje bankhangen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door by Frances Estrada (@thepeckingorder) op

5. High Rise ondergoed

High Rise/ waist is al te zien bij allerlei soorten broeken en rokken. En we zijn nu zelfs zo ver dat ook lingerie high waisted wordt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Knix (@knixwear) op

 

Bron: Marie Claire – Beeld: iStock

Laatste nieuws