Prinses Beatrice doet inspiratie op tijdens vrolijke aristobruiloft

De royal wedding is sneller dan je denkt.

Lees ook

De royal wedding van prinses Beatrice en verloofde Edo is sneller dan je denkt. Ter voorbereiding was het stel te gast bij een aristo-bruiloft in Parijs en inspecteerde wat rond.

LEES OOK: Prinses Beatrice: Alles wat we weten over de aanstaande Royal Wedding

Prins Jean-Christophe Napoléon (hoofd van de voormalige keizerlijke familie Bonaparte) is afgelopen weekend getrouwd met gravin Olympia van Arco-Zinneberg. Een achterkleindochter van Karl I, tevens de laatste keizer van Oostenrijk. 

Het was een vrolijke bruiloft mét moderne trouwjurk van Oscar de la Renta, een handvol royal gasten én een royal aanstaande bruid en bruidegom die hun kans pakten om wat inspi op te doen. Want tja, die royal wedding komt er niet zo maar. 

Beatrice

De Britse prinses wordt de laatste tijd gespot met dromerige jurkjes van het merk The Vampire's Wife, dus de keuze die ochtend was snel gemaakt. Want ook afgelopen weekend ging ze er met het merk vandoor. Ze combineerde het ding met een pastelblauwe (budgetproof) manteljas van Topshop en droeg op heur hoofd een Julian Garner hoed.

En Edo? Hij inspecteerde alles tot in de hoge puntjes. Aan zijn inzet zal het niet liggen..

Ook waren Griekse kroonprins Pavlos en, dochter én naamgenoot van de bruid, prinses Maria Olympia aanwezig. #KillerHeels

Prins Felix van Luxemburg en zijn vrouw, prinses Claire..

.. en groothertog Guillaume en groothertogin Stéphanie waren ook te gast.

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook