Sussex: 8X Mooiste momenten van de Royal Tour

Het waren 10 drukke maar betekenisvolle dagen voor prins Harry, Meghan en kleine Archie.

Lees ook

Het waren 10 drukke maar betekenisvolle dagen voor prins Harry, Meghan en kleine Archie. Ze vertoefden zich voor het eerst als gezin van drie in Zuid-Afrika voor een royal tour. Hierbij: onze favoriete momenten nog éven op een rij.

LEES OOK: Pose! Hertoginnen Kate en Meghan staan altijd hetzelfde en dit is waarom

1.  Prins Harry zijn ode aan prinses Diana

Om het bewustzijn te vergroten van het gevaar en de prevalentie van landmijnen die nog steeds bestaan, was de hertog van Sussex een ochtend bij een ontmijning plek in Angola. Harry bezocht The Halo Trust en bekeek hun werk om het gebied te helpen vrijmaken voor veilige toegang voor de lokale gemeenschap. In 1997 bezocht prinses Diana de mijnen in Angola om wereldwijde aandacht te vragen voor de crisis van landmijnen en de mensen wiens levens werden vernietigd

2. We zagen baby Archie

We zagen voor het eerste Baby Archie in levenden lijve! Goh, wat lijkt het kindje veel op zijn vader. Archie werd voorgesteld aan aardsbisschop Desmond Tutu tijdens de royal tour in Zuid-Afrika.

3. Meghan haar liefde voor shirtdresses

De simpele jurk blijkt een hit voor herfsttrends. Meghan haar favoriet zijn de geknoopte versies én diegene met knopen! Ook is de opening bij het decoletté gemakkelijk aan de kant te schuiven tijdens het borstvoeden van baby Archie.

V.l.n.r.: Mayamiko – Veronica Beard – the ACU – Hannah Lavery – NONIE

4. Meghan danste erop los!

De hertogin werd hartelijk verwelkomt tijdens haar eerste dag.

5. Skype

Waar de hertogin en Archie achterbleven achter in Zuid-Afrika, vertrok manlief Harry naar Malawi. Om er toch een beetje bij te zijn, verscheen Meghan op het digitale scherm via Skype. Heerlijk die technologie van tegenwoordig!

6. De volle haarbos van Meghan

Het is ons niet onopgemerkt gebleven: de lange lokken van Meghan. Kapper Jochen Vanhoudt praat ons even bij: “Tijdens de zwangerschap, met name tussen de 4de en 8ste maand, verlies je zo goed als geen haar door de verhoogde aanwezigheid van het vrouwelijk hormoon. Het lijkt en is daardoor voller en zal je waarschijnlijk veel complimentjes opleveren in je omgeving. Normaal gezien verliezen we tussen de 60 en 100 haren per dag, dus nadat je bevallen bent en de hormoonproductie tot stilstand is gekomen, zullen die haren alsnog uitvallen. Dat zul je duidelijk beginnen zien na 3 à 4 maanden. Door borstvoeding te geven, kun je dat proces een aantal maanden uitrekken, maar ook niet veel langer dan dat”. 

7. Kransen leggen

Harry legde een krans om officier Mathew Talbot te herdenken. 

8. Er werd flink wat afgeknuffeld

Dit gebeurde in zowel solo-geknuffel…

… als in groepsverband.

A good time was had by all…

Laatste nieuws

Zie ook