Monica Geuze over haar rol als stiefmoeder

Hoewel hij zonder twijfel een grote plek in haar hart heeft gekregen, is het voor de vlogster niet altijd even makkelijk geweest.

Lees ook

Naast vriendlief Lars Veldwijk en Zara-Lizzy heeft Monica Geuze nog een belangrijk persoon in haar leven, namelijk: stiefzoontje Mason. Hoewel hij zonder twijfel een grote plek in haar hart heeft gekregen, is het voor de vlogster niet altijd even makkelijk geweest.

LEES OOK: Zoon Maddox praat over moeilijke relatie papa Brad Pitt

In haar nieuwste podcast met tv-kok Miljuschka Witzenhausen, vertelt Monica over het moment dat ze ineens stiefmoeder werd.

Goede band

"Ik vond het geen probleem, want het was ook gewoon zo. Ik heb nooit tegen mijn vriendinnen gezegd van 'ja, hij heeft al een kind'. Het ging zo snel bij ons, dat ik daar nooit een seconde over heb nagedacht. Maar in de praktijk wordt het af en toe wel een beetje lastig. Iedereen die zegt: 'Bij ons is het vanaf het begin helemaal prima gegaan', die liegt. Dat kan gewoon niet."

Inmiddels is zoontje Mason al een paar jaar in haar leven en hebben de twee duidelijk een goede band opgebouwd. Zo is het regelmatig lachen, gieren, brullen in haar vlogs, waarin hij Monicaliefkozend 'Momo' noemt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BDAYBOY?

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook