Zoon Maddox praat over moeilijke relatie papa Brad Pitt

Een maand geleden zette Angelina Jolie haar (adoptie) zoon Maddox af, bij de Yonsei Universiteit in Seoul, Zuid-Korea. Daar praatte hij tegen een reporter over de moeilijke relatie met papa Pitt. 

Lees ook

Een maand geleden zette Angelina Jolie haar (adoptie) zoon Maddox af bij de Yonsei Universiteit in Seoul, Zuid-Korea. Daar praatte hij tegen een reporter over de moeilijke relatie met papa Pitt. 

LEES OOK: Brad Pitt reageert op geruchten relatie Jennifer Aniston

InTouch wist een video te bemachtigen, waarin Maddox twee vragen van een papparazzo over zijn vader beantwoordt. 

Whatever happens…

Zo vroeg de man aan Maddox of Brad hem zou opzoeken op school. Hij antwoordde daarop dat hij niet wist wat er allemaal zou gaan gebeuren. De fotograaf vroeg daarna of zijn relatie met B.P. voor altijd voorbij was. Maddox zei daarop: "Whatever happens, happens."

Handgemeen

Us Weekly liet daarnaast weten dat Maddox geen diepe relatie meer wil hebben met zijn adoptie-vader. In 2016 zouden zij namelijk in handgemeen zijn gekomen in een privévliegtuig. Na dit incident vroeg Angelina Jolie de scheiding aan met hem. 

Brad daarentegen hoopt nog steeds dat hij ooit weer close zal worden met zijn zoon. Misschien wanneer hij ouder is geworden…

BRON: InTouch, Us Weekly, BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook