Gordon opgenomen in afkickkliniek

Gordon laat zich opnemen in een afkickkliniek.

Lees ook

Gordon laat zich opnemen in een afkickkliniek. De entertainer heeft het nieuws zelf bekendgemaakt via Facebook en Instagram, naar eigen zeggen omdat de pers er lucht van heeft gekregen en "voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan".

LEES OOK: Gordon woedend op recensent Angela de Jong

Juiste beslissing

In zijn post op social media schrijft Gordon dat hij zich laat opnemen omdat hij "bepaalde dingen in het leven doet die niet goed zijn maar ermee doorgaat om de 'pijn' te verzachten". Een heftige maar enige juiste beslissing, noemt de zanger het.

Cocaïne

Waarvoor hij naar rehab gaat, laat hij niet weten. Maar in zijn biografie heeft Gordon toegegeven dat hij soms cocaïne gebruikt om 'het nare gevoel uit zijn lichaam te krijgen'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken. Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. De pers heeft er lucht van gekregen vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen. Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd word en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan! Gordon #bestdecisionever #healthynewme #endofanera #newgoals #newme #gratefullness #example #rehab #supportplease #dontjudge #doeslief #lovingmyselfonitsway #timeforchange

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

BRON GRAZIA, BEELD ANP

Laatste nieuws

Zie ook