Sussex: Baby Archie heeft een nanny!

Deze Mary Poppins heeft een absolute geheimhoudingsplicht.

Stukje bij beetje druppelen er wat nieuwe wetenswaardigheden uit Frogmore Cottage, waaronder de komst van een officiële nanny.

Volgens Royal Biograaf Katie Nicholl hebben hertogin Meghan en prins Harry inmiddels een nanny gevonden om voor hun zoontje te zorgen als ze zelf verplichtingen hebben.

Naam is niet nog bekend, wel duidelijk is dat de nanny in kwestie een 'zeer uitgebreide NDA' heeft moeten tekenen. NDA staat voor Non-Disclosure Agreement, een geheimhoudingsovereenkomst waar zo'n beetje al het royal personeel mee te maken krijgt.

Duidelijk is ook dat Meghan pas na de zomer weer echt aan het werk gaat. Ze zal af en toe vermoedelijk wel even te zien zijn, maar haar echte agenda start pas weer in september. Verder doet ze het rustig aan volgens Nicholl in de Daily Mail: "Ze geeft haar lichaam rustig de tijd om te helen, ze heeft geen haast om weer in vorm te komen. Geen harde training, geen gewichten, ze geniet van deze periode en is lief voor zichzelf."

En voor Archie: ze doen alle nachtvoedingen zelf en voedt volgens Katie op verzoek "en Archie is een hongerig klein jongetje." Dat wil zeggen dat ze er om de paar uur voor hem moet zijn. Vooralsnog is de nanny dus vooral als back-up voor overdag. Het lijkt een beetje op het systeem dat de Oranjes vroeger op de Eikenhorst hadden: na vijf uur was er, afgezien van de beveiliging, geen personeel meer en waren ze als gezin onder elkaar.  

Met een beetje geluk delen de Sussex'jes aanstaande zondag een Vaderdagkiekje, Archie's voetjes debuteerden ze op Moederdag. 

 

Foto's © PA Images

Laatste nieuws