Hertogin Meghan: uitglijder op Instagram

Shock & horror: schaamteloze reclame op een royal Insta-account.

Lees ook

La Sussex kan zich altijd verschuilen achter PR-dame Sarah Latham, maar inmiddels is duidelijk dat ze vooral zelf aan de knoppen van het Instagramaccount van prins Harry en haarzelf zit.

En dat gaat niet altijd goed. Zo plugt ze in een ongetwijfeld goed bedoelde post die pleit voor mentale gezondheid een luxe wellness break van fitness goeroe Taryn Toomey, die ook op haar babyshower in NY was. Het gaat om de foto onderin in het midden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Nog even afgezien van het feit dat wellness breaks van € 1041 per nacht bepaald niet voor iedereen zijn weggelegd, toont het ook de zwakke plek van Meghans liefde voor het luxe leven en beroemde mensen. Alles wat er op haar pad komt aan privéjets, aandacht en luxe extra's van celebs is leuk en aardig, maar wil niet zeggen dat intussen de meter niet loopt.

Bezoekers van de Insta wordt aangemoedigd om mevrouw Toomey te volgen en zijn dan slechts vier keer klikken verwijderd van een reservering in een duur hotel in de Cariben. Het is een beetje vreemde eend in de bijt tussen de andere niet commerciële initiatieven die worden aangeprezen zoals Heads Together en HeadSpace.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Taryn Toomey (@taryntoomey) op

Om Toomey te citeren: "Zelfs nu The Class een succes is, ben ik altijd bezig met meer geld verdienen, om mijn droomleven te kunnen leiden." Tot zover dus de sereniteit van Yoga & Co.  

Het 'voor wat hoort wat' principe is een probleem voor royals die nog geen gratis jurk van een designer mogen aannemen om geen ordinaire plugger te lijken. Onder het mom van 'mentale gezondheid' een verkapte advertentie plaatsen is niet erg chic. "Leden van de koninklijke familie moeten schone handen houden, onder alle omstandigheden," zegt Windsor-biograaf Penny Juror. "Ze begeven zich hiermee op buitengewoon glad ijs."  

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook