Brad Pitt focust zich momenteel alleen nog op kinderen

Eindelijk ziet hij zijn kids weer.

Lees ook

De vechtscheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie, hij is je vast niet onbekend. Na een paar jaar lijkt de scheiding dan toch echt eindelijk definitief te zijn en daarom wil Brad Pitt zich nu alleen nog maar op zijn kinderen focussen.

LEES OOK: 'Angelina Jolie smeekt Brad Pitt om hereniging'

Bronnen melden aan People Magazine dat de scheiding tussen de twee Brad meer dan goed heeft gedaan. Hoewel Angelina afgelopen week nog smeekte om een hereniging met haar ex, lijkt Brad er officieel klaar mee te zijn. Hij wil zich aankomende tijd als single volledig op zijn zes kinderen focussen.

Voogdij

De scheiding tussen Brad en Angelina ging afgelopen maanden zo moeizaam, omdat de twee niet tot een compromis konden komen over de voogdij van hun kinderen. Een paar maanden lang zag Brad de kinderen nauwelijks en waren ze het grootste deel van de tijd bij moeder Angelina. Het gaat inmiddels weer wat beter tussen de twee exen en ze lijken het ook eindelijk eens te zijn als het om de voogdij gaat.

'Er is zeker minder drama tussen Brad en Angie, wat alleen maar goed is voor hun kinderen. Ze willen allebei het beste voor hun zes kids', vertelde een bron aan People Magazine. Gelukkig gaat het na zo'n lange tijd eindelijk weer wat beter. 

BRON: PEOPLE MAGAZINE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook