Schrijf je nu in voor de Beau Monde Beautyschool met Sensai (+ goodiebag t.w.v. €200!)

Een ochtend of middag vol verwennerij, beauty-tricks, gezelligheid, bubbels & bites en een bomvolle goodiebag!

Lees ook

Een ochtend of middag vol verwennerij, beauty-tricks, gezelligheid, bubbels & bites en een bomvolle goodiebag ter waarde van 200 euro op de koop toe! De Beau Monde Beauty School is de leukste dag voor jou (en je vriendinnen)!

PROGRAMMA
Dit kun je verwachten: een introductie over Sensai, het Japanse high-end skincare- en beautymerk. Leer over hun heilzame reinigingsritueel en ga zelf aan de slag onder begeleiding van het deskundige beauty-team. EN VERDER Vervolgens maak je exclusief (nog vóór de lancering) kennis met de nieuwste Sensai-lijn: Absolute Silk. Verzorgingsproducten met hét absolute anti-aging effect. Nadat het gezicht gereinigd en verzorgd is, helpen de professionals van Sensai je om een persoonlijke basic make-up aan te brengen. Wat is jouw juiste kleur foundation? Hoe breng je concealer, poeder en highlighter op de beste manier aan? De experts leggen het allemaal uit. Je maakt de look compleet met de mascara en allernieuwste lipstick van Sensai.

Waar Pulitzer Amsterdam Datum Vrijdag 24 mei 2019 Tijd 9.30 – 13.00 uur (ochtend) of 13.30 – 17.00 (middag) Prijs € 50 voor een ticket (voor abonnees), € 60 (niet-abonnees)
Let op! Reageer snel want per sessie zijn er slechts 10 kaarten beschikbaar.

Schrijf je nu in!
Ben je abonnee? Schrijf je in via hier.
Ben je geen abonnee? Schrijf je in via hier.

 

Laatste nieuws

Zie ook