6x royals op hun paasbest

Paas-inspiratie nodig?

Lees ook

Paas-inspiratie nodig? De royals weten als geen ander hoe je kleding in  'paaskleuren' draagt.

LEES OOK: Dit zijn Máxima's leukste outfits van afgelopen tijd

Pippa Middleton

Pippa Middleton en andere beroemdheden gingen op bezoek geweest bij de All England Club, een privétennisclub in Wimbledon. Ze zijn hier vaker op bezoek, maar dit keer werd Pippa vergezeld door haar moeder. De lange, witte zomerjurk vol met gekleurde bloemetjes schreeuwt lente, Pasen! Met de groene crossbody bag en haar bruine sleehakken laat ze het perfecte lente/zomergevoel zien.

Prinses Eugenie

Deze foto is genomen op de dag van de bruiloft van prins Harry en hertogin Meghan Markle, waar de ene na de andere beroemdheid in een prachtig ensemble verscheen. De zusjes Eugenie en Beatrice kwamen deze dag allebei in een prachtige, pastelblauwe jurk. 

Prinses Amalia

De Oranjes worden vaak bij elkaar geroepen voor een fotoshoot en dat was deze keer weer het geval. In de zomer werd het gezin gefotografeerd bij Villa Eikenhorst in Wassenaar. Amalia's jurk is perfect voor een chique paasbrunch! 

 Prinses Victoria van Zweden

Ongeveer een maand geleden was Victoria van Zweden op bezoek bij Google in Stockholm. Ze droeg hierbij een leuk, lichtroze jasje van het merk Rodebjer met een roze blouse eronder. 

Koningin Rania

Twee weken geleden lanceerde koningin Rania de 23ste Jordan River Designs handwerkbeurs in de showroom van Jordan River Designs zelf. Het is een tentoonstelling die handgemaakte items showt, gemaakt door vrouwen uit Jordanië. De koningin besloot te colourblocken, en hoe!

Kroonprinses Mary

Kroonprinses Mary was hier met een Deense groep zakenmensen afgereisd naar Texas om cultuur, innovatie en groene energie te promoten. De outfit die ze droeg is een perfecte lente-outfit. Ze draagt een lichtblauwe rok, met daarbij een donkerblauwe blouse waarin die lichtere kleur weer in terugkomt. Daarbij matchen de oorbellen en de pumps ook nog. 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook