Chantal Bles en Robert Doornbos gaan voor nieuwe start

Geweldig om zo weer fris te beginnen.

Chantal Bles en Robert Doornbos gaan samen met hun twee kinderen Jada en Josh voor een nieuwe start en maakten via Instagram bekend een nieuw huis te hebben gekocht. 

LEES OOK: Rafael en Estavana verhuizen terug naar Nederland

Begin februari kwam het geweldige nieuws naar buiten dat het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos kankervrij is verklaard. Om het verleden achter zich te laten en weer met een nieuwe, frisse start te beginnen, heeft het stel getekend voor een nieuw huis.

Op Instagram plaatst het stel een foto waarop te zien is dat zij tekenen voor het nieuwe huis met de tekst: 'Een nieuwe start! Wij zijn de trotse bewoners van een nieuw huis!? Wat ben ik ongelooflijk trots op mijn familie! Ondanks alles blijven we positief, hebben we vertrouwen en hebben we zin in het leven! We waren toe aan een nieuwe start en als je dan een huis kan kopen om daar een veilig en warm nest van te kunnen maken voor je kindjes in alle gezondheid… Dan word ik daar heel erg gelukkig van! Nu alleen de verbouwing nog.' Wij wensen het gezin veel geluk toe in hun nieuwe stekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws